Betbet98 Humannrle kuzum bende ikilemde kaldım inan ki. Bugünü de es geçmek istemem ama bilemedim ya 24 saat bile olmadı henüz
ikranurkutay Betbet98 kuzum tüp bebek doktoru bana pik gördügünde gün aşırı değerlendir demişti ama ben hiç bu testen yapmadım bilmiyorum bence sen gün asırı değerlendir 😊 inşallah tutunur annesine🥰
Betbet98 ikranurkutay ay inşallah canımıniçi🥹🩷 ne güzel yazmışsın inşallah… Bende gün aşırı mı yoksa pikle yarını da mı değerlendirsem karar veremedim kuzum 3 gün üst üste olacak öyle olursa
ikranurkutay Betbet98 canım dediğim gibi doktor eğer yaparsan test gün asırı olsun kacırma catlamayı dedi bana bence sende ücgün değerlendir😊
Kubra38 Betbet98 kuzum spermin yumurtalara ulaşması zaten 11 saat falan sürüyor diye biliyorum oyüzden dün değerlendirmişsin bugünğ es geç ve yarın değerlendir bence hemde yorgun sperm oluşmamış olur
Betbet98 Deletedmom_85 ayy inşallah kuşum gerçekten öyle mi acaba . Bir tanesi tutunsa ve bunca yorgunluk gitse keşke 🤲🏻🥹🩷
Berel06 Krdlnyldrm 19.gün yumurtlama başlamış ama henüz çatlamamış pko mu var sizde bu testler mükemmel gerçekten bende çok kullandım
Krdlnyldrm Berel06 çok teşekkürler canım ben daha yeni kullanmaya başladım ilk defa ovulasyon kullandım ama süper bişeymiş günlerimi değerlendirdim inşAllah bu ay güzel şeyler olur 🥰