Betbet98 minikmucizeemaak kuzum adet bitince bende 30 /1/ değerlendirdim bugün 2 si pik oldu ama dün gece 3 te değerlendirdim daha 12/13 saat oldu. Bugün aslında pik ama es geçip yarını değerlendireyim hemde çatlamış olur
arirangg Betbet98 Canım bilmiyorum ki bence es geçmesen daha iyi. Yarın da test yap inşallah yarın silikleşir
Betbet98 arirangg bide bugün pik olması beni endişe ettirdi dün değerlendirmem işe yarar mı acaba diye
arirangg Betbet98 dünkü de yumurtlamaydı. yumurtalama devam etti bugün de. O yüzden bir gün daha fazla değerlendireceksin canım
Kubra38 Betbet98 kuzum spermin yumurtalara ulaşması zaten 11 saat falan sürüyor diye biliyorum oyüzden dün değerlendirmişsin bugünğ es geç ve yarın değerlendir bence hemde yorgun sperm oluşmamış olur
Umutanne27 Kızlar bende pcos olduğunu öğrendim yarın adetimin 3 günü kan vericem değerlere bakacak çok ilerlememiş ama çatlama iğnesi falan dedi çatlama iğnesi nedir yumurta ne kadar sürede büyüyor lütfen yardım edin🥺
Betbet98 arirangg bugün ekstra büyüdü bence kuzum yumurta çünkü daha koyuydu. Tek düşündüğüm bugün değerlendirmesem yarın mı değerlendirsem, bugünü es geçersem sorun olur mu ki🥹🥹
Deletedmom_85 Betbet98 çok güzel pik olmuş testin canım. Bugün es geç yarın değerlendir bence. Dün değerlendirmiissin cünkü. Sperm kalitesini etkiliyor peş peşe değerlendirmek. Ama spermde sorun yoksa bugün de değerlendir istersen. Sana kalmış artık mesuliyet almak istemem 💖
Betbet98 Deletedmom_85 kuşum eşim için hiç doktora gitmedik o yüzden bir sorun var mı bilmiyorum 🙈 aslında es geçmek istemiyorum ama bakıcam artık duruma göre değerlendirsem iyi olur🩷🥹 ama dün değerlendirdiğim İçin şansım var demi
myangelson Betbet98 bence değerlendir canım kaçırma eğer spermde sorun yoksa ama varsa veya bilmiyorsan yarın catlayinca tekrarla olmazsa çünkü dün degerlendirdigin için içerde canlı sperm bulunur zaten 🌸
Betbet98 myangelson doğru kuzum bakalım bi duruma göre değerlendirme yapıcam inşallah hakkımda hayırlısı olur 🥹🩷
Humannrle Betbet98 benim sonuçlarım temiz çıkınca süreci hızlandırmak için yaptı kuzum hemen verdi ilacı bana
Humannrle Betbet98 bence yumurtlaöa devam ediyor ve gece 3 de değerlendirdiysen 24 saat bile olmamış sperm sağlığı için bende bugün boş geç yarın değerlendir derim ama yime de sebep olmak istemem kuzum
Betbet98 Humannrle kuzum bende ikilemde kaldım inan ki. Bugünü de es geçmek istemem ama bilemedim ya 24 saat bile olmadı henüz