elizanakbulut meliiisoz vallaha canım bekliyorum napcak doktor anlamadım ki bana aç gel hazırlıklı gel diyor . sezeryan da olmak istemiyorum bakacak kimsem yok normal olsa en azından ayaklanırım . ama bu hafta dan da normal doğum nasıl olacak bilmiyorum yani baya karışık 🥴
Semanur3858 Kızlar 17 hafta 2 gün hamileyim benimkini de bugün devlette olctuler 26 çıktı geçen özele gittim 32 çıkmıştı hangi doktora inanacam bilmiyorum ya
Binnur-cam Semanur3858 🤷♀️ rabbim bilir yaşayıp bekleyip görecez herşeyi inşallah birşeycik olmaz vaktinde sağlıkla gelir 🤲
Semanur3858 Binnur-cam inşallah dua edermisin bol bol özelde 32 çıktı ama moralimi bozan o ozeleeki hicbisey in yok nasıl öyle olctu dedi doktorum anlamadim devletteki 26 olctu
Binnur-cam Semanur3858 çok düşük değil rahim ağzı uzunluğun normali 40 mm zaten … Benim serklajlıyken 15 mm düştü .. Makineler yanıltıcı olabiliyor kendi doktoruna güven bana devlet hastanesinde neler neler dediler bebek için …
Binnur-cam Semanur3858 yanlış biliyo olabilirim ama korkma rabbime güven strese girerek düşünerek dahada zorlaştırma süreci Allah büyük 🤲
Alis67 Bende 20.haftamdaym ultrasonda açıklık var gibi dikiş atabiliriz dedi surec zor mu suan tahlil verdim beklyorum lütfen cevaplayn Serklaj dediginiz bumu oluyor
selinbirincisezen Alis67 evet dikiş dedikleri serklaj rahim ağzının komple dikilmesi. Zor bir süreç ama korkulacak bir durum değil. Sağlıkla kucaklayın inşallah 💕🤲🏻
meliiisoz Alis67 evet canım açıklık olduğunda serklaj yapılıyor korkma serklaj rahim ağzını kapalı tutmak için yapılan bir işlem