meliiisoz @Binnur-cam hadi gözün aydın canım benim ne güzel neşen yerine gelmis inşallah canım benim inşallah🤲🏻💖😂
rose_gold_26 Gzo Bir ebeyi takip ediyorum Instagram da oda erken doğum yapmış kendisi de ebe , ilk etapta mochi nin elle sağma makinesi daha iyi oluyormuş, ikinci olarak da haftaya a101 e kiwinin süt sağma makinesi gelecek onu da almayı düşünüyorum 🤗
meliiisoz AliBarlasveAnnesi sizinde çok az zamanınız kalmış maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah🤲🏻
elizanakbulut kızlar tavsiyem 30 haftalık bile olsanız gerçekten çocuğun odasını sizin hastane çantanız bebeğinizin hastane çantasını . kendinizi hep hazır tutun ne olacağı asla belli olmuyor !! bir anda suyunuz gelebilir başka bişey olabilir . mesela benim çocuğun hareketleri yoktu pat diye hastaneye yattım yanımda afedersiniz bir tane külot bile yoktu . kimsem de yok çok zordu çok …
elizanakbulut meliiisoz vallaha canım bekliyorum napcak doktor anlamadım ki bana aç gel hazırlıklı gel diyor . sezeryan da olmak istemiyorum bakacak kimsem yok normal olsa en azından ayaklanırım . ama bu hafta dan da normal doğum nasıl olacak bilmiyorum yani baya karışık 🥴
Hanife5728 meliiisoz 22.haftada oldum acil serklaj derin hunileşmede vardı ilk bir hafta hep yattım sonraki birbucuk ayda %80 yatarak geçirdim bir yemek yapıodum arada eşim bulaşıkları hallediyodu ben çamaşırları makinaya atıyodum o asıyodu öle bir bucuk aydan sonra doktorum evde ağır iş yapmadığım sürece temizlik kendi işimi yapabileceğimi dışarda işlerimi kısa süreli halledebileceğimi söledi 32den sonrada coğu şeyi yaptım valla cok yorulmuycak şekilde 20 li haftalar geçmedi bana 30 lar daha hızlı geçio darısı başınıza inşallah 🥰
meliiisoz Hanife5728 çok şükür canım maşallah sana inşallah 30a az kaldı bakalım zaman yaklaştıkça dahada geçmiyormus gibi geliyor sanki uzunluğun vs nasıldı💖
Hanife5728 meliiisoz 20 mm di ameliyattan sonra 28 ölçtü sonraki kontrolde şişler inince 23 mm di ve öle kaldı şimdiye kadar kısalmadı cok şükür
meliiisoz Hanife5728 çok şükür canım benim her kontrolde kısalıyor ya ameliyattan sonra 50 mm oldu sonra 35 mm sonra 28 mm en sonda 2.57 mmdi
Hanife5728 meliiisoz ya istirahat et o zaman bol bol doktorda demiştir bende sabit kaldı şükür Allah yardımcın olsun cnm 🤲🏻🥰