Selma067 Selam güzel anne adayları 14+3 haftalık hamileyim sabah bulantım devam ediyor sizlerin nasıl
dml33 Selma067 benim cok fazla olmamisti bulantim zaten kokuya hassasiyet vardi cok fazla ondan yemek yiyemiyordm cok sukur gecti oda 13+2 haftaym bnde yakinda gecer seninde kacinci hafta basladi bulantin
Sezgin Selma067 14+0 çok şükür bulantılarımın hepsi 10. Haftamda bitti iştahım açıldı maşallah diyeyim nazar değmesin🤗🤗
dml33 Sehcak persembe günu kontrol var 14 haftalik oluyo doktor ogrenirsn cinsiyet dedi ama bilmiyorum
senayck Gmziscn günümüz aynı 😊 ben hiç bulantı hassasiyet yaşamadım şanslıyım galiba ara ara bel ağrısı oluyo hatta batma gibi ama öğretmenim ve çok ayakta kalıyorum o yüzden sanırım
epenez 11+3 benimde bulantılar kötü. Gerçi biraz azaldı yada alıştım diyelim. Çalışırken çok zor oluyor
tazeanne61 Sezgin ben de öyle sanıyordum dün çok fena oldum midem çok kötüydü 14 olduk biz de bugün 🥰
Deletedmom308 bende bulantı geçen hafta olmuştu bi kaç kere. şu an bi şey yok. sadece karın ağrım var iki gündür. gerliyo gibi bi şeyler batıyo gibi oluyo. sizde de var mı bunlar? 14. haftadayız
dml33 Deletedmom308 benimde vajinamda batma var buyudugu icin normal diyorlar ama bilmiyorm doktora sorucm persembe gunu
Sezgin Deletedmom308 bende var.özellikle yatakta yüz üstü pozisyonda kaldıysam karnım geriliyor gibi oluyo. Sağa ve sola yatışlarda sıkıntı yok ve ayaktayken de pek fark etmiyorum
Deletedmom308 benim hem orada hem de mide tarafımda oluyo. nefes alıp verirken bile batmalar oluyo. belki bebekle alakalı değildir diye düşünüyorum
Irmakdkm Bende 14+3 üm sabah bulantım hafiften var sonra azalıyo ilklere göre hiç yok diyebilirim:)) cinsiyetleri öğrendiniz mi