Havuc yok yok ya Beykent üni. Hastanesine gittim ilk öğrendiğimde. Gerçekten berbat bir doktordu. Sonrasında Ataköy towersda bi doktorum var ona devam ettm simdi 29. Haftamdayım. O da işte beni kilo konusunda çok darladı gerçekten. Diyetisyene göndericem vs. Toplam 9 kilo almısm bana cok gelmiyor acıkcası doğuma 70 gün kaldı altı üstü yani. Hayatımız zaten diyetle geciyor. Hem gercekten abartmıyorum yemeğimi vs. Ama doktor istiyor ki sabah 7 de kalkym 8 de kahvaltıyı yapms olym devamlı saatli besleniym. Tamam tabiki böyle olsa keske ben de cok isterim. Ama sihirli değnek deydiremiyorum hayatıma. Hele hamileyken insan uyku istiyor yani. Ayak uydurmaya çalışıyorum tabi ama tek taraflı olmuyor benimde düzenim böyle bu düzende yapabileceğim seyleri söylese ortak noktada bulusuruz belki. Ama 7 de kalkamıyorum her gün mesela. Yeri geliyor gece uyuyamıyorum uykusuz kalıyorum gec dalıyorum uykuya vs vs. Ve bu yüzden de kilo alıyor da olabilirim. Yani bu duruma doktorum cok tepki veriyor. Bu yüzden de gittiğimde moralim bozuluyor sorcaklarımı bile unutuyorum. Cok iyi cok deneyimli cok eski köklü bir doktor ama bu durum beni cok strese sokuyor doktora gideceğim günün gecesi stresten uyuyamıyorum kac kilo cıkcam ne dicek bu sefer diye. O yüzden gerçekten durumum bukadar vahim mi diye başka bir doktor denedim ve cok güzel iletişim kurdu benimle memnun kaldımm