ikizkusannesi Elif777 asala takmadım size de tafsiye etmem.muhtemelen sezeryan olacaksınız ve sezeryanlara korse takılmaz yara yerinin geç iyileşmesi, enfeksiyon, kan dolaşım geriliği gibi rahatsız edici bir çok noktası var
Cerenuznglu ikizkusannesi 34 haftalık ikizlere hamileyim ben de , 55 kilo ile hamile kaldım 70 oldum bu hafta itibariyle . Doğum kiloları kolay gidiyor mu ? Doktor ameliyattan sonra rahat 10 Kilo gider dedi de bilemedim 🙂 sizin tecrübeniz nedir bu konuda
Gizemmmmmsu Ayrı bir heycanmış bu. Her doktora gittiğimde ayrı bir şey duyuyorum. Şimdi bekle ki bir dahaki randevu olsun kalp atışını duyalım ötekinin de. Dokuz ay böyle zor geçer 😔
Damla-19 Gizemmmmmsu bir şekilde geçecek bakalım. Sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil. Biz ikisininde duyduk kalp sesini biri arkada olduğu için az duyduk ama atan bir kalbi vardı
Trknkrts biryildiz42 meraba 10 haftalık hamıleyim ve tek kalp atısı duyuldu su saatten sonra bir tane daha kalp atısı duyulablr mi nedense bilmiorum ama içimde sanki hep bi bi tane daha var hissi var
biryildiz42 Trknkrts bende öyleyim biliyor musun şuan 7 haftaya girdim ama ikiz hissediyorum henüz doktora gitmedim inşallah hayırlısı neyse o olur ❤️
Damla-19 Trknkrts Allah’ın işi neden olmasın ki bir anda belli edebilir kendini ben mucizelere inanıyorum 🥰
Damla-19 biryildiz42 7. Haftada kalp sesi dinlemeye gittiğimizde ikiz olduğunu öğrendik tam olarak bugün. İkisininde kalbini duyduk çok şükür
Damla-19 biryildiz42 ben beta ile ikiz olup olmadığını bilmiyorum tam olarak o kadar bir bilgim yok benim tek kese içinde bir taneydi sonradan gösterdi kendini bizde şoka girdik Allah’ın işi demek ki :)
biryildiz42 Damla-19 maşallah çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bıcırları 🐣
Trknkrts biryildiz42 Allahım hepımızw hayrlısını versin en bası sağlık ama ne bilim içimden bi köşede hep ikiz gbı gelıyor
biryildiz42 ikizkusannesi kalp atışını 6 haftalıklen duydum ama tek kese dedi bellide olmaz dedi doktor daha da gitmedim kontrole