Betullicee Allah sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah canım hayırlı olsun bizde 30+1 haftayız çift yumurta ikiz kız erkek tekil gebelik yaşamadım ama ikiz beni yordu biraz artık kavuşmaya gün sayıyoruz inşallah sağlıkla ☺️
Demet-94 Damla-19 Damla-19 bende bekliyorum 16+3 olduk bizde şok olmustuk bir oğlum var dedik kardeşi olsun bı baktık 2 kardeş geliyor şok olduk rabbim vermiş çok şükur 🥰🌸😁
Gizem07487 Damla-19 hayırlı olsun canım benimde öyle oldu ilk gebeliğim 32 haftalığım çok zor geçiyor ama ikizden mi hamilelikten mi bilmiyorum ama hamile olduğumdan beri çok çekiyorum 😬
Gorkim Damla-19 erken doğum yaptım 33+2 de hiçbirşey yoktu suyum geldi bi anda 13.03 de kızlar bi anda gelmeye karar verdi. Küvezdeler şimdi
Demet-94 Benim de 16 + 3 haftaliyiz bizde ogrendigimzde şok olduk. Bı abimiz var kardeş i olsun dedik 2 kardeş geldi rabbimden 🥰
Damlasuu Damla-19 bu sene ikiz senesi sanırım😂 bende ikizlere hamileyim kızıma hamileyken forumda ikiz gebeler 2 3 taneydi şuan bir sürü ikiz hamiş var🥰
ikizkusannesi Deneyimli bir ikiz annesi olarak sorularınız olursa buyurun sorun kızlar ben ikizlerime hamileyken danışacak birini çok arardım muhtemelen siz de şu an o durumdasınız.Hepinşze sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum🐣🐣
biryildiz42 ikizkusannesi merhabalar ben ikiz çok istiyorum şuan hamileyim. 3 haftalık betahcg değerim 8024.41 çıkmıştı 6 haftada gittiğimde tek kese vardı ikiz olabilir mi daha sonradan. Doktor ikiz ile ilgili birşey demedi sordum ama ikiz olsa bile ikinci aydan sonra belli olur dedi etrafımda birçok kişiye sordum yüksek dediler. İkiz gebelik yaşayan arkadaşımın 1000 küsür çıkmıştı doktor ikiz olabilir dedi ve ikiz çıktı ama bana bişey demedi sizce ihtimal var mı. Baya uzun yazdım kusura bakmayın merakımdan
Bhrakdnz ikizkusannesi valla ilaç gibi geliyo böyle tecrübeli anneler. Benimde çift yumurta ikizi 22 haftalığım ama birisi 2 hafta geriden geliyo doktor aminiyosentez yapalım diyo kafam çok karışık böyle geriden gelen var mı ???
Sydah biryildiz42 olablir ben ilk öğrendiğimde tek tekse üdi kalp atışları için sonraki kontrole gittiğimizde 2. Kese daha vardı geç döllenme sonucu yani 😀
ikizkusannesi biryildiz42 açıkçası beta değeri bir şey belirlemez benim beta değerim 600 dü ama ikiz oldu doktor iki kese görürse ancak ozaman netleşir Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ikizmiş tekmiş önemli değil
Trknkrts biryildiz42 meraba 10 haftalık hamıleyim ve tek kalp atısı duyuldu su saatten sonra bir tane daha kalp atısı duyulablr mi nedense bilmiorum ama içimde sanki hep bi bi tane daha var hissi var
ikizkusannesi Elif777 asala takmadım size de tafsiye etmem.muhtemelen sezeryan olacaksınız ve sezeryanlara korse takılmaz yara yerinin geç iyileşmesi, enfeksiyon, kan dolaşım geriliği gibi rahatsız edici bir çok noktası var
Damla-19 Gizemmmmmsu benimde öyle öndekinin daha net duyduk. Arkaya yerleşmiş diğeri onu çok çok az duyduk arkada olduğu için
biryildiz42 ikizkusannesi kalp atışını 6 haftalıklen duydum ama tek kese dedi bellide olmaz dedi doktor daha da gitmedim kontrole