Minikpopo Arkadaşlar içimi kemiren bir soru sormak istiyorum 😟 36 haftalık gebeyim. Uzandığım yerden kalkarken karnım bir tuhaf oluyor ortası yukarı doğru çıkıyo kenarlar içine giriyo falan.. Özellikle de düz kalkarken oluyor. Ultrsondan kalkarken de oldu geçen. Sizinki de oluyor mu böyle ? Yani çok ilginç bir görüntü oluyor sanki çocuğun kemikleri çıkacakmış gibi 😣😟😟🤭🤭
Ffatma Minikpopo benim de öyle oluyor dağ gibi kalkıyor ortası 😂 ister istemez vücut kasılıyor şekli de değiştiği için normaldir diye düşünüyorum
sudamlasi Minikpopo evet bende de öyle oluyo doğrulurken kendimizi sıkıp ta kalkıyoruz ondan çok değişik bi görüntü çıkıyo ortaya😂
Minikpopo Mervekrgl ay evet ya neresi acaba çok merak ediyorum ya popuşu ya da bacağı falan herhalde 🤣🤣
sudamlasi Minikpopo benimde sezeryan 2 haftam kaldı😂 38 haftanın başında yada ortasında alcak tam belli değil önümüzdeki cuma belli olcak🙈 belkide aynı gün sezeryan oluruz
Sedayznn Minikpopo düz kalktığımız zaman oluyor doktor yan dönüp kalk dedi 😂bnde düz kalkıyordum hemen 😃
Minikpopo Sedayznn genellikle hep yan kalkarım da canım bazen tez canlılığım tutuyor böyle ilginç durumlarla karşılaşabiliyoruzzz 🤣
Minikpopo Hafizeipek ayneennn armuuutttt 🤣🤣 kız neresi ki acabaaa yavrumun neresini dikdiriyorum havaya acaba 🙄🤣🤣