Gmzesr Kızlar kaçıncı haftadan sonra kalp atışını dinlediniz 8 hafta 4 günlük olduk biz fakat hala kalp atışını dinleyemiyoruz neden olabilir
262223-- Gmzesr 6+2 de dinledik çok şükür ama bazı kadınlar 9 haftaya kadar geç duyabiliyor geç döllenme olduysa
Sunymom Gmzesr doktor ne dedim acaba 7hafta 5gunlukken kontrole gittik ben duyamadım bile doktor kalp atışı normal dedi ama çok küçük oldukları için biz duyamıyoruz galiba
ladyax Gmzesr biz 6. Haftada duyduk ama lütfen endişelenmeyin her gebeliğin oluşumu farklı arkadaşım 8. Haftada kalp atışını duyamadığı ve kesenin içi boş olduğu için gebeliği sonlandıracaklardı 10. Haftada bebeği de gördüler kalp atışını da duydular
Gmzesr ladyax çok korktum doktorum korkma haftaya gel tekrar bakalım kap atışına dedi eğer o zaman da duymazsak konuşuruz dedi sağlıklı gebelik olmayabilir dedi o ne oluyor onu da bilmiyorum ilk gebeliğim çok bir tecrübem de yok
ladyax Gmzesr bana da bunu söylediler hatta dış gebelik dediler 3 doktor değiştirdim benimde ilk gebeliğim çok paniklettiler 1 hafta her gün ağladım ama şimdi sapasağlamız içini ferah tut🙏🏻
bastet Gmzesr canım geç döllenme olduysa normal ama kesin bi şey diyemem ki istersen başka doktora da görün inşallah sağlıklıdır bebeğin
Haticelisa Gmzesr baska doktora git bence. Gec dollenme olabilir ama alttan bakmasi lazimdi bence. Ozelemi gidiyorsun devletmi
Gmzesr bastet özele gidecektim geç oldu diye gidemedim haftasonu yarım gün çalışıyorlar mı acaba gitmek istiyorum korkuyorum çünkü
Haticelisa Gmzesr haftasonu ogleden sonraya kadar felan calisiyorlar ozeller kesin git devletin makinesindende olabilir
Gmzesr minikmucizem__ bundan 2 hafta önce gittiğimde 5 milim dedi bugün sormadım ama büyümüş dedi geçen haftaya göre panik oldum soramadım