Bazı doktorlar o kadar yalancı ki gerçekten dün akşam buna tekrar şahit oldum. Ben 13.haftaya kadar kanama yaşadım her seferinde alttan bakmak istediler ben korkumdan izin vermedim karnımdan ölçün rahim uzunluğunu dedim ölçtüler normal çıkıyor. Dün acile gittim kanama şikayetiyle . Alttan bakacaz dedi bende gene izin vermedim bu sefer zorla açacaksın karından belli olmaz dediler. Alttan gerçekten sorun varmış 22mm 1 cm açıklık ve rahim yumuşaması var dedi. Haftan 14 gösterseydi sana dikiş atacaktım dedi. Ki zaten ultrasonda 13+… filan sonra özeldeki doktorum beni hemen etlik hastanesine yönlendirdi sağolsun burdakiere tekrar alttan göstermedim zaten kanamam var her gittiğime açmayım diye ki İnşaAllah zaten yarın kendi doktoruma alttan muayene olacağım diye izin vermedim bu sefer karından burda her şey normal çıkınca dikişe falan gerek ok diye tersledi sabah Doç kadriye diye biri. Bende zaten sana dikiş attırmayacağım dedim. O kadar sert davranıyor ki. Allah ona düşürmesin. Yani biri diyor ki karından yeter biri diyor ki yetmez