Tecrübeli anneler siz daha iyi bilirsiniz. Doğum esnasında tesettür kıyafet konusu nasıl oluyor? İlk gebeliğim, doğumda ortam nasıl oluyor çok merak ediyorum. Şunu al şunu giy dediğiniz bir şey var mı?
Doğumda tesettür nasıl oluyor? Ya da oluyor mu?
Bende bekliyim burdaağg
Ay ben de merak ediyorum benim de ilk olacak ben de bekliyim
Kediler bunu bende merak ediyorum
Kediler sinsice okuyup bekliyorum 😜😜😜
Bende bekliyorum 😅
Kediler doktor belden aşağınızı görecek zaten başınızı kapatmanızı manası var mı sizce 😅
EyAs dogumhaneden odaya falan geçirirken nasıl oluyor koridorlar falan erkek oluyormu oralarda
gizemtasbasi tabiki var doktorun işi orayla alakalı olduğu için orayı görüyor
gizemtasbasi ya sonuçta özel bölgemizi görüyor nasıl olsa diye de hepten çırılçıplak soyunmuyoruz ki 😅 mecburi görmesi gereken dışında kalan yerler için soruyorum zaten 🙃
- Düzenlendi
Tesettür yapamazsın orda verdikleri önlük arkadan ful açık😄kafandada bişey kalmıyor odaya götürünce giyiniyorsunuz. Doğumhaneye girer girmez önlüğünüzü giyiniyorsunuz zaten. Herkes kadın orda temizlikçi ve ebeler bi girerse erkek doktor girer. Onuda o anki sancıyla umursamıyorsun🤭
Kediler ilk doğumhaneye girildiğinde yatış yapıldığında bütün kıyafetler çıkarılıp önlük veriliyor doğumhanede erkek olmuyor zaten hepsi bayan zaten benim o zaman öyle yaptılar doğum bittikten sonra odama gidip pijamalarimi giydim servise falan aldılar taburcu olurken de ferace almıştım yanıma hemen üstüme geçirip çıktım zaten
Prensannesiiiiiii ferace çok mantıklıymış, teşekkür ederim 👍🏻