• Doğum
  • Doğumda tesettür nasıl oluyor? Ya da oluyor mu?

Tecrübeli anneler siz daha iyi bilirsiniz. Doğum esnasında tesettür kıyafet konusu nasıl oluyor? İlk gebeliğim, doğumda ortam nasıl oluyor çok merak ediyorum. Şunu al şunu giy dediğiniz bir şey var mı?

Kediler valla bende tesetturluyum doğum odama girdim sabah önlük verdiler onu giydim yanima gelen giden olmadı ebe harici rahattim zaten kadın doğum bolumunde tesettürlü olsan ne olmasan ne kadın doğum bölümüne erkek alınmıyor kolay kolay

Kediler tesettür olmuyor malesef erkek olarak doktor oluyor oda olursa tabi haricinde erkek girmiyo doğumhaneye temizlikçi filanda bayan oluyor.

EyAs başımızda bone falan mı oluyor? Hijyen için?

Kediler kafama zaten doğuma girerken bone tarzı birsey verdi dogum zamanı kayıp gitti kafamdan zaten çıkarken ailemden tulbentimi alıp öyle çıkardılar beni dogumhaneden

Kiraz53

gizemtasbasi ya sonuçta özel bölgemizi görüyor nasıl olsa diye de hepten çırılçıplak soyunmuyoruz ki 😅 mecburi görmesi gereken dışında kalan yerler için soruyorum zaten 🙃

Tesettür yapamazsın orda verdikleri önlük arkadan ful açık😄kafandada bişey kalmıyor odaya götürünce giyiniyorsunuz. Doğumhaneye girer girmez önlüğünüzü giyiniyorsunuz zaten. Herkes kadın orda temizlikçi ve ebeler bi girerse erkek doktor girer. Onuda o anki sancıyla umursamıyorsun🤭

Kediler ilk doğumhaneye girildiğinde yatış yapıldığında bütün kıyafetler çıkarılıp önlük veriliyor doğumhanede erkek olmuyor zaten hepsi bayan zaten benim o zaman öyle yaptılar doğum bittikten sonra odama gidip pijamalarimi giydim servise falan aldılar taburcu olurken de ferace almıştım yanıma hemen üstüme geçirip çıktım zaten