bendiyebiriii Kızlar 37+3te doğumum olacak. Bu aralıkta doğumu olan var mı? Kaç kilo doğdu, küvoze girdi mi? Teşekkür ederim şimdiden.🌸🎀
ZeynepGeos bendiyebiriii Eğer bi sıkıntı yoksa devlet hastanesi ikinci sezeyanı 39+sıfır da yapıyor. İlk doğumları da daha öncesinde yapmıyorlar haftasonuna falan denk gelmezse
Polatalemdar bendiyebiriii 37+3 te bende sezaryenle doğurdum 3.670 Gr doğdu kuveze filan girmedi 🥰🥰🥰🥰🥰
bendiyebiriii Nnanaa çok endişe ediyorum diyorum beklese biraz daha doktor da daha kalması riskli olabilir diyor bilemiyorum ben de. Sizin adınıza çok sevindim. Sağlıklı uzun ömür versin Rabbim🌸
Nnanaa bendiyebiriii kordonumda tek damar vardı beslenememişti gelişimi 35 te durmuştu😔 2500 küsürdü son kontrolde ama doktor biraz bekleyelim demişti 37 de suyum geldi zaten
bendiyebiriii inciata inşallah bunu da sağlıkla alın kucağınıza. Evlat çok zor gerçekten hamile olduğumu duyduğumdan beri hep endişeliyim. Allah korktuklarımıza uğratmasın
Eylembasakoc ZeynepGeos ay evet ya banada öyle yaptı neden öyle anlam veremedim 2.lerde 39 a kadar bekletiyoruz diyor
ZeynepGeos bendiyebiriii 37. Haftadan sonrasını normal doğum süreci kabul ediyor doktorlar birşey olmaz Allah ın izni ile.
bendiyebiriii gudmorningbeya ay maşallah. Son kontrolde kaç kgdı hatırlıyor musunuz? Yani eksik mi çıkıyor ultrasondan onu merak ediyorum. Teşekkür ederim çok🌸
gudmorningbeya bendiyebiriii 34. Haftada en son gitmiştim sonra doktorum izne çıktı doğumda görüşmüştük bir daha 🤭 net hatırlamıyorum o yüzden 🫶🏻
Polatalemdar bendiyebiriii yok ultrasona göre 4 kilo gözüküyordu ertesi günü doğum yaptım 3.670 Gr doğdu işte benimkide özelde oldu kalbi çok hızlı atıyordu sürekli Doktor tehlikeli kaybedebiliriz bide bende şeker vardı kuveze girer mi girmez mi onu doğunca gorucez dedi çok şükür sap sağlıklı doğdu 😊😊sizde sitres yapamayin doktorum bana dedi 32 haftada bı hamile bayan doğurmuş kuveze bile girmemiş 🥰🥰 pozitif olun
bendiyebiriii ZeynepGeos yani pazartesi 37+3 oluyor beklese çarşamba alsa diye düşünüyorum en azından 37+5 olsun diye. Bu sefer de bi şey olsa kendimi suçlayacağım. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah🤱🏻♥️