Edaozkan minikmucizeemaak o herkeste bir olmuyor ben adetten bir hafta sonra yani 5 haftalıkken düşürdüm zaten 2 gün öncesi kramp başlamıştı ve tam düşürdüğüm gün öyle bi sancı olmuştu ki ağlaya ağlaya uyumuştum sabahta kocaman 2 et parçası düşmüştü
minikmucizeemaak Edaozkan sen düşük yapmışsın canım ben kimyasaldan bahsediyorum kimyasal da ne kese ne bebek oluşmuyor yani hiçbir şey yok düşüreceğin et parçası, sen düşük olarak yaşamışındır belkide
minikmucizeemaak emir_01 Ben kimyasal yaşadım ilk 23.3 2. Gün sonra 16.57 ye geriledi sonra 2 gün sonra 3.74 oldu kanama başladı
Edaozkan minikmucizeemaak benim de kimyasaldı canım kese falan yoktu değerim 100 bile zor olmuştu 100 sen sonra düşmeye başladı
minikmucizeemaak Edaozkan Şaşırdım benden biç et parçası vs gelmedi Rabbim birdahaki yaşatmasın bizlere sağlıkla tez zamanda bebek haberi nasip etsin
Edaozkan minikmucizeemaak çok şükür oldu hemen ardından ama süreç beni mafetti psikolojik olarak toparlanmadım
minikmucizeemaak Edaozkan Benim daha olmadı bu süreçte beni mahvediyor inanın sağlıkla kavuşun inşAllah🥲🫶🏼
Edaozkan emir_01 ilk 43 tü ama. Adete 3 gün vardı sonra 100 oldu sonra düşmeye başladı ama betaya bakmayın ikinci gebeliğimde de aynı değerdeydi 57 diydi yine adete 2 3 gün vardı sağlıklı oldu doğdu
Sema_28 Nurca1 bende tüp bebek le Kimyasal gebelik geçirdim tedbir alinicak bişey yokmu doktorunuz ne dedi canm