Elzel17 Regl olurkan ilişki yaşarsak hamile kala bilirmiyiz ? Bir çok insan hamileliye yardım etdiyini söylüyor
beyzacmvrc Elzel17 kuzum haram zaten yapma öyle birsey. Ayrıca yumurtlama olmadan nasıl hamile kalican ki yani
guzelanne01_ Elzel17 Canım birincisi Sağlık acısından yasak ikincisi Dinen eşinle haram olduğun tek nokta Adetken beraber olmak 3.cüsü İnsanı olarak utanılır yani kan koku🦦
nebakiyonkomikmi Elzel17 Ay herşeyi geçtim kan geliyorken nasıl mide alır ki ben utanırım eşimden kan kokuyor sonuçta 🤮
Cgdem123 Elzel17 genellikle adettin bittiğinde 11 günden itibaren deneyin diyorlar ne kadar doğruluk payı var bilmiyorum bir yerde okumuştum
Svgyl Elzel17 sadece döllenme döneminde hamile kalınmıyor o dönemlerde ihtimal yüksek benim regl bitimi oldu döllenmem ihtimal de düşük dönemlerdi ama birçok kişide duydum adet bitimi hamile kalan ama bu kişilerin döngüsü düzenliydi ayrıca düzensiz olanların ovulasyon dönemi öyle 15 gün sonraya falan denk gelmiyor ovulasyon kitleri var onlarla tespit edilebilir
Ege1 Elzel17 onların adetlikten ilişki yaşarsanız hamile kalırsınız değil demek istedileri .. adetlikten bile hamişe kalınabilir demeleri bunu ön göremedikleri için .. yerleşme kanamadı olabilir adet oldum sanırsın gibi gibi … ben 10 ekimde bir kaza sonucu hamile kaldım 25 Ağustos son adet günüm olduğu için o günü baz aldı doktorlar halbu ki o zaman hiçbirşey yoktu .. haftalık hesaplanırken de o tarihe göre hesaplanıyor .. böyle olunca bebek daha oluşmamış dediler kalp atışı zor duyuldu gibi gibi şeyler oldu ilk haftalarda ..
Aytekinnn Elzel17 öyle bişey yok, günah hemde. Regldən 10 gün sonrakı 5 gün döneminde hamile kalına bilir
Sedaalkoc Aytekinnn hahahahaha sen çok biliyosun :) o hiç belli olmaz her kadının yumurtlama zamanı farklı.
snmprlk_ Bencede imkansız , sadece yumurtlama günlerinde hamile kalabılıyoruz, yumurtlama takıbı yapın en ıyısı😊
Humeyraeslem1 Elzel17 regli esnasında ilişki haram ayrıca bebegin engelli olma ihtimalide var o dönemde ilişki yaşayıp hamile kalinirsa çok tehlikeli ve sağlıksız
sacmalamakizim Elzel17 Regl bittikten 2 gün sonra hamile kaldım canım reglken değil de sonrasında yaşarsanız şans artar.
cihaninannesi Elzel17 bunun haram olduğunu bile bile gerçekten aklından geçirdin mi ? Eğer bunun haram olduğunu bilmiyorsan sana açıklamak isterim ki bunu öğrenmen için. Haram olduğuna dair kanıt göster dersen Bakara 222 ayeti bunu yasaklamaktadır. “Kadınlar hayızlıyken onlarla cinsel ilişkiye girmeyin…” buyurulmuştur. Bu yazıdan anlaşıldığı üzere bu ilişkinin hükmü haramdır. Zaten doktorlar bile gebe kalma yönteminde regl bitiminin bilmem kaçıncı günü olarak açıklıyor yumurtlama zamanı diye. Şuan senin yazdığının düşüncesi bile bana kötü geldi yani eğer haram bile olmasa o durumda ilişkiye girmek ne bileyim 🤦🤦🤦
Elzel17 Kızlar bi dakka hepiniz üzerime geldiniz ben yapmiyorum zaten sadece duyduğum bir seyi sizinle paylasmak istedim
guzelanne01_ Elzel17 üzerne gelmedik canım bu sormak bile sağlıksız Hadi hepimiz olur dedik olacakmısın Kendi şahsın olarak uygun görüyormusun kan ve koku yani 😌Yumurtlama döneminde bile hamile kalınamadığı çok oluyor adetken hiç olmaz
1prensesimm Elzel17 canım duyduğun sey çok yanlış şöyle düşün rahim ve yumurtalık vücuttan pis kanı atmaya çalışıyor ve kanaman varkende bebek olmaz çünkü yumurtlama olmuyor adet bittikten sonra oluyor yorumum saçma gelebilir ama açıklayıcı olmak istedim ❤️🥰
Cansu0655 Elzel17 hem iltihap oranı açısından çok tehlikeli hemde dinen uygun değil balım ama reglden 1 hafta önce ve reglden 1 hafta sonra yumurtalık kendini hazırladığı için hamile kalma şansı artıyor o zaman birlikte olmak daha doğru olur
Ozoooo Elzel17 dinen yasak canım ben bilmeden olmuştu yani adet dönemim uzun sürüyordu bitmesi 10 gün geçiyordu abdest aldım birlikte oldum sonra yine kanamam geldi bilmeden yani o zaman da korunmamıştık kalmıştım
guzelanne01_ Ozoooo senin özre giriyor canım Günahtan çıkıyor ki bilmemişsinde Namaz ve diğer ibadetlerimize bile devam edebiliyoruz 10 günden sonra
Elzel17 Ozoooo bende zaten onu sormak isdiyordum canim ben bencil diyilimki regl döneminde hamilelik icin bile olsa iliskiye gireyim zaten kendim iyrenirim öyle seylerfrn sadece bazi kadinlarda regl 10 gunu bile geciyor yani sonlara doğru cok az oluyor o zamani söyledim ama kizlarimiz anlamadan yarqilamaya basladi
Cansu0655 Kızlar burda kimse bildiği şeyi sormaz yanlış evet ama böyle karşılayıp cevaplamak yerine bilgilendirme yapsanız daha iyi olur
Elzel17 Cansu0655 aynen öyle ben sadece bir kac doktorda duymusdum bir de bir kac kisiden sizinle konusup nasihat almak istedim sadece pisman oldum yani