mervee19_ BernaOmer kişiden kişiye göre değişir bence herkesin hamileliği bir olmuyor 6. Haftada kalp atışını duyanda var 10. Haftada da duyan var mesela o yüzden gerçekten herşey söylenebilir çok takmamak zamana bırakmak lazım biseyleri bence
mervee19_ BernaOmer cinsiyetini soruyorsanız eğer detaylida tamamen kız olduğuna emin olduk ondan öncesinde de hep kız dediler
S12e28h46 @Buseemm ben 1152 ile kese ve yolk bebeği gördüm 5+6 6 +0 dı kalp atışını duydum o kişiden kişiye değişiyor
mervesu12 Esilasu ben ilk kan verdiğimde 351 çıkmıştı hemşire kese gözükmez haftaya gel demişti haftaya aynı gün kan verdim 6 bin küsür çıktı o zaman keseyi gördüm 2 hafta somra da kalbini duymuştum yani 6. haftada keseyi gördüm 8’de kalbini duyduk
Slcymn Benim 4+6 bugün gittim sağlık ocağında yaptığım test 1243 çıktı kese görünmedi tekrar kan verdim inşşlah pazartesi görünür çok sıkıntılı bir durum rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Htc6138 gudmorningbeya benim 3 günde gittim 304 tü 5. 607 çıktı 6+2 de alttan göründü kesem sıkıntı yoktır merak etme
Gunail @“Semanur97” hayır reglimden 3 gün geçmişti evde test yaptım çoft çizgi ama solgun sonra 1 hafta sonrs yenidrn yaptığımda solgun değildi ve hamile olduğunu zatrn anlıyorsun