Srplztrk Esilasu adetim 3 gün gecikti beta 1185 çıktı 5 gün sonra gittim keseyi gördük 5+1 di gittiğimizde 🫶🏼
Ceren_oguz Esilasu Ben kan verdim ilk orda öğrendim sonra test yaptım ordada çıktı doktora gittiğimde 5 haftalık olduğumu öğrendim ve kese göründü
Fatos20 Esilasu 1 hafta grç döllenme olmuştu ben testlerde negatif çıkıyordu kan tahlili verdiğimde beta hormonu 34 çıkmıştı 1 hafta sonra doktora gittiğimde 5 haftalık hamilesin demişti doktor ama keseyim 7 hafta görmüştü adetim 10 gün geçikmişti
Elifftrkgl Uygulamaya göre bende 6+0 bugün ilk kontrole gittim kese gözüktü bebeği henüz göremedik doktorumda cok ılgısızdi devlete gıttım kadın ben sormadan hıcbısey söylemedi bile🥺
Canimucizem Esilasu adetime 6 gün kala evde testle öğrendim 43 çıkmıştı 5.haftada gördüm 1800lerdeydi değerim
Deru Esilasu kesenin gorunmesinin beta degerinin yuksekligiyle bi ilgisi olmayabiliyor. ben 5 binlerde olmama ragmen gorememistim. 6. haftada gordum keseyi. 7 de 8 de bile goren oluyor sakin olmak lazim..
Havvaca Esilasu beta 4+2 de 1245 geldi. 4+4 de 2995 geldi o gün gördüm keseyi çok şükür. 6+3 de kese gördüm.
Sibellllld Esilasu 5+1 Ken keseyi gördüm 6. Haftasında minik kuşumun kalp atışlarını duyduk şimdi ise 30. Haftadayiz oğlumla 🥰
Kahyaasena Esilasu öğrendiğimde 7 haftalik di hemen gitim öğrendiğim gün kese ve kalp atışı duyuldu 🤲
minik-anne2323 Esilasu bence kese için biraz bekle boşa gitmiş olma yani bu sıradada kendine dikkat et ama