Busraaakbyyb Seraappp bebeğin pozisyonu doktorun tecrübesi hepsi etkiliyor. Oğlumu devlette 13 haftalıkken öğrendim şimdi 15 haftalığız özel de öğrenemedik kendini saklıyor
pembemor25 Busraaakbyyb 16 haftalık olunca gideceğim 1 hafta kaldı çok merak ediyorum 12 hafta ve 16 hafta çok fark ediyordur demi daha hareketleri değişir artık 😊
Seraappp pembemor25 tabiki değişir daha gelişmiş olur benim 2 haftada dudaklari burnu belirginleşti 9 haftada top hibiydi bacaklari bile belliydi dün
Ilkay08 Bende merak ediyorum bende 12+6 da gidicem doktora acaba belli olurmu yoksa bıdahkıne kalıcak özele gidiyorum bende?
cicek52 Seraappp 11. Hafta cinsiyet için biraz erken. Tabii bebeğin uygun pozisyonda da olması gerekiyor. Mesela benim bebeğim kapanmıştı secde eder gibi biz 17 haftada ancak öğrenmiştik
Semyyy Seraappp ozelde cok erken soyluyolar ama tahmin olarak tabi bana 12. Haftada tahmin soyledi 13. Haftanin sonuna dogru %99kiz dedi. Devlete gittim 17. Haftada soylemedi sormama ragmen 19. Haftada tekrar devlete gittim kiz dedi
Dfn_1303 Seraappp belli oluyor ama net olarak kız yada erkek diye söylemiyorlar. Ben özele gidiyorum. 11. Haftada öğrenmiştim. 😂 değişme olmadı.
Momm35 pembemor25 valla pozisyonuna baktı bir şey söylemem için çok erken dedi bacak arasına baktı kız derim ama bu haftalarda belli olmaz ilerleyen haftalarda pipi çıkabilir dedi 😊😊
Naressmom1644 Valla bende özel takipliyim. 18 haftalık olduk hala ogrenemedik. Devlete de gittim. Orda da göremediler. Yumurcagim açmıyor bacaklarını :))) Bence doktor makina falan değil. Bebisimiz ne zaman isterse o zaman gorucez sanırım :)