pembemor25 Seraappp 12de öğrendim ultrason cihazı doktorun tecrübesi bebeğin pozisyonu iyiyse görünür 😊
Busraaakbyyb Seraappp bebeğin pozisyonu doktorun tecrübesi hepsi etkiliyor. Oğlumu devlette 13 haftalıkken öğrendim şimdi 15 haftalığız özel de öğrenemedik kendini saklıyor
Btlabk Özele gidiyorsanız cihazları iyiyse olur ben devlette 16 haftada gittim erkege benziyor dedi net söylemedi 20 haftada ögrendim net cinsiyetini devlette gidiyorsanız zor
Seraappp Btlabk evet özele gidiyorum bugün fotoğrafınıda aldım ama pek birşey anlayamadım veeee çok sabırsızımm
Btlabk Seraappp özeldeki doktorunuz söylemedimi cinsiyet özeldeki cihazlar devletten cok daha iyi ben ücra bir ilçede olduğum için geç ögrendim bazen bebekte göstermiyor kendisini
Btlabk Seraappp yok canım ben anlamam cinsiyetten erken biraz daha bekleyin bende merak içindeydim erkek hissediyordum hep erkek bebegim hissetiginiz varsa büyük ihtimal odur
Seraappp Nefised 16. Haftaya gelmek bana yıl gibi geliyor haftaya 2 li tarama testim var biraz ümitliyim açıkcasi
Seraappp Btlabk yok canım söylemedi bugün acil çağırdı yeşilimsi akıntım vardı aradım söyledim pek bakmadi kalp atışını dinledi idrar testi yaptık enfeksiyon dedi haftaya gideceğim ümitliyim
Momm35 pembemor25 valla bende 12 de gittim doktor iyi cihaz iyi hastane özel ama gel gelelim öğrenemedim daha çok erken dedi pozisyonu bile çok iyiydi 😊 sen şanslıyımışsın maşallah Rabbım kucağına almayı nasip etsin
pembemor25 Momm35 cinsiyeti biz bile anladık ayağını kaldırıyordu bacağının arasından belli oluyordu 🤣 belki sizinki kapattıysa ondan görülmemiştir yoksa mutlaka bi fikir söylerdi doktorunuz bize biz sormadan söyledi bide ben sormazdım doktorum söylemeseydi 🤣
Momm35 pembemor25 valla pozisyonuna baktı bir şey söylemem için çok erken dedi bacak arasına baktı kız derim ama bu haftalarda belli olmaz ilerleyen haftalarda pipi çıkabilir dedi 😊😊