Dfn_1303 Kubrakarahan 11 haftalıkken erkeğe benziyor dedi 16. Haftada erkek olduğunu söyledi. Detaylıya 21. Haftada girdim o zaman kesinleşmişti 😀 şimdi 37. Haftadayız doğsun diye keyfini bekliyoruz.
Kozanski Kubrakarahan Öğrenen çok kişi var, ben de bu umutla gittim bugün 13+4 ile. Ama maalesef öğrenemedim inşallah siz hayırlısıyla öğrenirsiniz 🤗
cerenakgl Kubrakarahan Arkadaşıma 12 haftada devlette kıza benzettim dedi. 16.haftada özelde erkek dediler
BurcuAras Aynı postu açacaktım😊 13+6 da gideceğim yani haftaya bende çok merak ediyorum özelde olcak tarama bakalım hayırlısı oğlum 24+6da göstermişti inanılmaz zordu 😂
MintPink Ben 12. Haftada fetal DNA sonucu ile oğlum olacağını öğrenmiştim. 13. Haftada ise ultrasonda gördük :) erkek çocuklar daha çabuk gösteriyo galiba
Allahkahretmesin1 Kubrakarahan 12+0 da doktorum %80 tahminde bulunmuştu 25. Haftaya gireceğim tahmini doğru çıktı
Sezenaksukarademir Kubrakarahan ilk gebeliğim erkek tam 16 haftalık öğrendik. İkinci gebeliğim yine erkek ve bunu 21 haftada öğrendik. Çünkü bacak arasını asla açmadı. Çocuğun pozisyonuna bağlı oluyor maalesef
Leydi9 Kubrakarahan ben bugün gittim hem tarama için tahmin de bulundu bana ama tabi erken dedi 17. Hafta kesin olur dedi
nikoland Dudu1988 evet canım devlete gitmiştim sordum cinsiyet görünürmü diye ne cinsiyeti çok erken dedi ultrasına girdiğim gibi seninki bacakları ayırmış gösteriyor dedi bariz açmıştı yani pipisini 😄
Tugraseda Kubrakarahan çok öğrenen var benim ikili testte kordonunu bacak arasına aldığı için göremedk. Sonraki haftada bi çıkıntı var ama kızlardada olabiliyo dedi. Suan 14e girdik pazartesi gidicem daha öğrenemedm. Oğlumu 13de net öğrenmiştim bunu henüz öğrenemedm
Feyzadrsn Kubrakarahan ben şu an 13+6 dayım 13+3 de ikili taramada cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendik. Saklıyordu ama dönünce göründü. Bence erkekse belli olur.