Aybarsmom_ Kubrakarahan evet kesin olmamakla birlikte tahminde bulunmuştu doktorum 12-13.hafta arası. Erkek olduğu için üreme organı daha çabuk belli ediyor kendini. Kizlar biraz daha geç öğreniliyor ☺️
pembemor25 Kubrakarahan ultrason cihazı iyiyse görünüyor bence ve doktorun tecrübesi tabiki 12. Hafta da yüzde 90 kız dedi doktorum bize😊
Nergisari2 Kubrakarahan benim ikili tarama 11.haftada yapıldı doktorum erkek dedi ihtimal veriyorum yine bakacağız dedi ve erkekti 😊 Doktorun tecrübesine kalmiş bişey bence ama kesin sonuç için 15.hafta ve sonrası ideal bence😊
alparslansmother Ogrensemde inanmazdim 18+5 de erkek dediler inanmadim detaylida inandim sadece 12 erken bence
guzelanne01_ Kubrakarahan 12 Haftalık olarak gittim geç döllenmeydi canım haftasını yakalaşamıştı 12+6 dedi doktorumuz ve. %99 erkek dedi kızımdada 14 haftamdada kesin kız demişti doktorum
Aybarsmom_ Dudu1988 o zamanlar devlette muayene oluyordum doktorun kendisi görüyordu ultrason ekranını. Ama sonrasında 15.haftada özele geçtim orda net şekilde gözüktü evet görüntüsü de var elimde 🥰
nikoland Dudu1988 evet canım devlete gitmiştim sordum cinsiyet görünürmü diye ne cinsiyeti çok erken dedi ultrasına girdiğim gibi seninki bacakları ayırmış gösteriyor dedi bariz açmıştı yani pipisini 😄
Dudu1988 Aybarsmom_ ya benm 13 de Bi doluluk var dedi okdr net bir pipi gözükmedi ondan sordm özele gidiyrm
Fuhen Kubrakarahan zayıf olan annelerde daha kesin söylüyorlarmıs bunu ikinci çocukta öğrenmem şoku 12 haftalık kız demişlerdi 29+4 kızım olacak ☺️