Belinay0922 Mrb arkadaslar 8.haftadayim 3 gundur asiri derecede bel agrisi ve gaz sancisi ader sancisi gibi sanci var sizce normal midir?Doktor kanama alanin var dusuk yapma tehliken var dedi sizce normal mi dusuk mudur?
Elifs15 Belinay0922 canm her gebelk bir olmaz ama bnmde kanama alanım vardı dikkat ettm kanama alanın küçülmş dedi dr bende hemen hareketlendim gezdim iş yaptım snra bi damla kan geldi dr kanama alanın büyümüş tekrar dedi ve 3 saat snra komple gitti. 12.haftana kadr istrahat et bence. Hiç bişey senden bebeğnden değerli değil
Tuba_a Benimde kanama alanım var. Progestanı fitil şeklinde kullanıyorum. Cuma günü kontrolüm var. İyi düşün iyi olsun ilacı düzenli şekilde kullan bir sıkıntı olmaz inşallah Belinay0922
Tuba_a Belinay0922 8+4 deyim bende ve dün bel ağrım başladı. Bel boşluğumda tarif edilmez bir ağrı var
Kevser_baskurt1 Belinay0922 benim 5. Haftamda belim öyle şiddetli ağrıyordu ki ne yatabiliyordum ne oturtabiliyordum birşeylerin ters gittiğinden şüphelendim ama doktorum hamilelik belirtisi normal dedi. E tabi kanamam olmadığı için
Belinay0922 Tuba_a ayni benimde ya ben korkmaya basladim dedim acaba düşük mu yapiyorum ama dun internette okudum biri yazmisti 8.haftadan sonra normaldir bel agrisi felan iicm rahatladi biraz
Belinay0922 Tuba_a dediginiz gibi tarif edilemez ya sizliyo resmen agri sizi valla öldüm ya.Uzaniyorum gecmiyo kalkiyorum gecmiyo napcagimi sasirdim artik.Inşallah bian once agrilarimiz son bulur hayirli saglikli sekilde bebeklerimizi kucagimiza aliriz🤲
Belinay0922 Kevser_baskurt1 ayn canm benmde kanamam yok.Ins bian once atlatiriz ya.saglikli bi sekilde kucagimiza almak nasip olur inş🤲