Melo-fndkc 1234567890asd ah kuzum normal. Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin. Pozitif doğumunu yazarsın burayaa 🥰
Bir_tirtilannesi Melo-fndkc geçiyor geçiyor valla bende ölüyordum bulantidan ağlıyordum artık açım ama midem bulanıyor hersyi yemek istiyorum ama hiçbir yemek istemiyorum diyordum 🥲🥲🤣🤣 az kaldı sabredecegiz 💕
Melo-fndkc Bir_tirtilannesi kız ben de aynı öyleydim hapı bıraktım ya iki gündür eskiye döndüm sabah koşa koşa eczaneye gidicem rahatlıkmış valla şu zamanlar. Gerçi şimdi de ağrılar sızılar yorgunluk ve ağırlık başladı 🥲
psikologhb Melo-fndkc Umarım daha erken gelir son günler biraz zor geçiyor 🙈😅 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤍
2309 Melo-fndkc hedefim son 20 ona kitlendim gidiyorum bakalım doğum korkusu ondan sonra gelir büyük ihtimalle 😅😅
Melo-fndkc 2309 bu taktik iyiymiş ben de son 10 güne kitliyim bari kendimi baya rahat ederiz. Bi de gününden erken gelirse 🥹🥹🥹
Slakiprtci Melo-fndkc 40 haftalık dan mı çıkarıyorsunuz bulunduğunuz haftayı ? Nasıl şafağı biliyorsunuz ya ben karıştırıyorum 😂 şuan 24 haftalığız kaç günüm kalmış
Melo-fndkc Slakiprtci uygulama kırk haftadan hesaplıyo balım. Uygulama bilgilerine son adet tarihini girince işte 280 günden geri sayım başlatıyor