Melo-fndkc Nihayet düştük ikililere. Sevinsem mi üzülsem mi korksam mı rahatlasam mı hiç bilmiyorum 😅🤣
2309 Melo-fndkc son 80 😇 ama dusunmuom hiç korkuları son 20 lerde düşünurum daha çok var gibi hissediyorum 😅
Bir_tirtilannesi Melo-fndkc kız zaman çok çabuk geçiyor son 77 gün bizimde 🥲🥲 sanki daha geçen gün öğrendim hamile olduğumu çok çabuk geçti zaman sağlıkla gelsin bebişler🥰🙈
2309 Melo-fndkc hedefim son 20 ona kitlendim gidiyorum bakalım doğum korkusu ondan sonra gelir büyük ihtimalle 😅😅
Melo-fndkc Bir_tirtilannesi inan çok bulantılı ve zorlu bi hamilelik geçirdim ona rağmen hızlıca akıp geçti 🥹
beyzacmvrc Melo-fndkc daha dün son 99 yazmış gibiyim bizde 78 olduk🐣 99 dan sonrası su gibi geçer derlerdi de inanmazdım doğruymus 🥲🌺
Bir_tirtilannesi Melo-fndkc geçiyor geçiyor valla bende ölüyordum bulantidan ağlıyordum artık açım ama midem bulanıyor hersyi yemek istiyorum ama hiçbir yemek istemiyorum diyordum 🥲🥲🤣🤣 az kaldı sabredecegiz 💕
Melo-fndkc psikologhb kız o ney bir iey kalmamış ya kavuşmanıza 😍 ben şu rakamları görebileceğimi hayal bile edemiyorum 🥹
psikologhb Melo-fndkc Umarım daha erken gelir son günler biraz zor geçiyor 🙈😅 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤍
Nazli-61 Melo-fndkc son 11 de bizim.O haftalarda bende heyecanlıydım ama şimdi son zamanlar ne biliyim dümdüz gidiyo zamanda sanki geçmiyor hiç 11 gün var gibi değilim 🫠