Mrvdm Sinemokul süreç nasıl peki ikinci hamilelik nasıl geçiyor ilkine göre doktora gittiğiniz de bir tepki vermişlermiydi biraz anlatırmısın canım rica etsem
Sinemokul Mrvdm canım ilkine göre çokçook zorlanıyorsun cünkü dikişler daha tam iyileşmediği için karnın buyudukçe dikişler sızlıyor bebeğim hareket etmesinde de aynı şekil ama Allah’a şükür beklediğimden dahaa az acı sızı oluyor son aylar bı tık dahaa zorlaşıyor eğilip kalkarken falan
Seter DeustchBurcu umarım sağlıkla huzurla geçer hamileliğiniz. Doktorunuz da bahsetmiştir diye düşünüyorum. 1 yıl içinde tekrar eden hamileliklerde sezeryan dikişinin açılma gibi bir riski vardır hamileliğin son aylarında bu duruma dikkat etmek ve yakınen doktor takibinde olmak gerekir. Aslında bu nedenle risk yok diyemeyiz. Dıştan iyileşmiş olan yaramız içten bu kadar kısa sürede kapanmıyor dolayısıyla rahim büyüdükçe gerilmeden dolayı deri incelebiliyor. Tabii bu durum hamileliğimizdeki normal risk faktörleri gibi oladabilir olmayadabilir ama bu durum takibinizde olsun lütfen 🌸
DeustchBurcu Seter çok teşekkür ederim, takipliyim zaten düzenli olarak gidiyorum. Risksiz derken kast ettiğim şey bu değil, Türkiye’de riskli gebelik olarak görülüyormuş ama burada öyle denmiyor demek istedim. Sağlıklı günler dilerim 🌸