Mrvdm Hanımlar merhaba 5 Kasım da sezeryan doğum yaptım aradan 5 ay geçti ve çok aşırı miğdem bulanıyo korkuyorum acaba hamilemiyim diye bu kadar kısa sürede sezeryan doğum yapıp tekrar hamile kalan varmı süreç nasıl geçti zor mu uzun uzun anlatırmısınız lütfen çok korkuyorum
Mrvdm DeustchBurcu peki nasıl geçiyor doktora gittiğiniz zaman nasıl karşılıyorlar aşırı stresliyim canım biraz anlatırmısın ♥️
Ozge56 DeustchBurcu şimdi ikinci kez sezeryan yaparlar mı. Sağlıkla gelsin planlı mi oldu riks var sanki ikinci kez
DeustchBurcu Mrvdm ben yurtdışında yaşıyorum canım burada sorun olarak görülmüyor bu dırum ama geçen gün bir postta Türkiye’de riskli gebelik kategorisinde değerlendirildiği söylenmişti. Stres yapılacak bişey yok bence, bebek istemesen korunursun zaten🤷🏻♀️
Mrvdm Asillll16 ya şöyle söyliyim geçen gün yine çok miğdem bulandı ihtimal vermedim çünkü polikistik over var kilomda hallice zaten ilkini de yüksek tansiyon ve gebelik zehirlenmesinden 7 aylık doğurdum bide şimdi böyle bulanınca şüphelendim çünkü ilk hamile kaldığım gibi bulanıyor 10 nisana kadar adet görmem gerekiyor eğer olmazsam o zaman test alıcam
Asillll16 Mrvdm 10 günün varmış adet görmeye o yüzden hamile olduğunu sanmıyorum. Psikolojikmen bulantı olabilir tabi
Mrvdm Kendimi asla hazır hissetmiyorum kiloluyum çünkü doktor ilkindeki sıkıntı ikincide de olacaktır dedi bebeğim zaten küçük ve prematüre ilgi isteyen bir bebek napıcam şaşırdım
Mrvdm DeustchBurcu abla profiline baktım da sen benden baya büyüksün 🤣 ama zaten şaşkınlığım bu yönde o kadar sıkı korunuyoruz ki böyle birşey olursa rekorlar kitabına falan girmesi gerekiyor imkanı yok onun için çok korkuyorum sorun burda yani ☺️
DeustchBurcu Ozge56 tabii ki ilki sezaryen olduğu için ikincisi de mecburen sezaryen olacak, risk yok🌸 isteyerek yaptım🫶🏻
Seter DeustchBurcu umarım sağlıkla huzurla geçer hamileliğiniz. Doktorunuz da bahsetmiştir diye düşünüyorum. 1 yıl içinde tekrar eden hamileliklerde sezeryan dikişinin açılma gibi bir riski vardır hamileliğin son aylarında bu duruma dikkat etmek ve yakınen doktor takibinde olmak gerekir. Aslında bu nedenle risk yok diyemeyiz. Dıştan iyileşmiş olan yaramız içten bu kadar kısa sürede kapanmıyor dolayısıyla rahim büyüdükçe gerilmeden dolayı deri incelebiliyor. Tabii bu durum hamileliğimizdeki normal risk faktörleri gibi oladabilir olmayadabilir ama bu durum takibinizde olsun lütfen 🌸
Mrvdm DeustchBurcu inşallah değilimdir bakalım adet görmezsem test alıcam ama olursam yediğim bişey dokunmuştur yani bilemiyorum tabi
Mrvdm Asillll16 ama ilk hamile kaldığım gibi bulantı yani hiç psikolojiye benzemiyor böyle o zaman ki gibi içim sökülüyo sanki öyle böyle bir bulantı değil bu ikinci oldu ilkini kâle almamıştım ama bu daha uzun sürdü ve devam ediyo
Mrvdm Sinemokul süreç nasıl peki ikinci hamilelik nasıl geçiyor ilkine göre doktora gittiğiniz de bir tepki vermişlermiydi biraz anlatırmısın canım rica etsem