handeserdes fetal fraksiyon oranınız %4 kabul edilebilir sınırda. tabi ki en doğrusunu doktorlar bilir, siz yine de sorun başka doktora. ama kocaman saptanmamıştır yazan testin altında hangi buzağıyı arıyor acaba bu doktor derdim ben olsam :)
Eflinnisa handeserdes ağzına sağlık valla bende bilmiyorum Cok önerdiler doktoru diye özel olarak ona gittim ama boş cıktı
handeserdes Eflinnisa yalnız perinatoloji sadece genle ilgili durumlara bakmaz. bundan dolayı detaylıya da gireceğim ben cumt günü. hatta biraz güven problemim olduğundan devletten de randevu aldım bir hafta sonraya. içime sinmeyen bir şey olursa karşılaştırmak için oraya da gideceğim.
Seval2468 Eflinnisa bende yaptırdım fetal dna ama sizin bayağı şey yazıyor sayfada benimki çok sade 😘
handeserdes Seval2468 fraksiyona iyi ya da kötü diyemeyiz diye biliyorum. testin güvenilirliğini açıklar. test güvenilirliği yüzde arttıkça artar. ve %10 üzeri fetal dnada güvenilir bir orandır diye biliyorum. ama en doğru bilgiyi doktorunuz verir tabi.
Emnbhdr- Eflinnisa ikili tarama da benim de 1.58 çıkmıştı ama doktor ense kalinligi normal demisti fakat ben test veye sıvı aldırmadım..sonuç benim için değişmeyecekti merak ettim kan testinden önce ugs de ense kalınlığı içi birsey soylemismiydi
nhrbsr Eflinnisa peki hangi değerinizdi yüksek olan kombine riskmi yoksa biyokimyasal riskmi benimde biyokimyasal riskim 1/143 çıktı o yüzden soruyorum.