Kozanski Merhaba güzel Anneler 13+4 dan selam herkese 💕 Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz aşırı merak ediyorum da 🙈 ben bebeğin nerde olduğunu bile çözemedim, hiçbir şey anlamadım ama eminim tecrübeli Annelerimiz görmüştür bile ☺️ 
Kozanski Maivesiyah evet çok kötü☹️ ikili tarama testinde verdiler. Siz maşallah yine çocuğu bulup cinsiyet tahmininde bile bulundunuz. Biz 5 kişi oturup acaba bebek hangisi diye tahmin edemedik 😅
Kozanski HTSY-3535 sağlıkla gelsin inşallah ❤️ araştırmalara göre Erkek bebek sahibi olan ebeveynler daha çabuk yaşlanıyormuş. Botoks için para biriktirmeye başlamak lazım o zaman😄
Maivesiyah Kozanski yüz üstü duruyor gibi görüntüsü , Aslında benimkini görün sizinkini öpüp başınıza koyun 😂 11 hafta tahmin bile yürütemedim başkalarına sorup durdum
Maivesiyah Kozanski evet hem özel dem devlet kontrolüyüm , özeldeki 8 haftalık görüntü daha net o derece 😊
Maivesiyah Kozanski öyle ama şuan 11 haftalık devlet bana o kadar kötü görüntü verdi ki orda ne var belli değil 😊
User10 Kozanski ben mecburiyetten gittim biraz medicanaya gidiyorum normalde bu görüntü 11 haftalıkken ikili testte almıştım şu an 13 olduk sizinki kaç haftalık 🥰
User10 4kuzuannesiyim  bu son görüntüsü bu da mı erkek 😂😂
Beggg 4kuzuannesiyim bize de bakar mısınız henüz 11 haftalık doktor üreme organlarının gelişim evresinde olduğunu ve henüz erken olduğunu söyledi😅
Kozanski User10 ben medicanaya fiyat sordum da çok dediler ya ☹️ numune de kaldım. Biz de 15+1 haftalığız ☺️