selencinaar Kızlar merhaba şuan acile gidiyorum yoldayım kıpkırmızı bi kanamam oldu ve o kadar ilaç iğne olmama rağmen parça veya gelen pıhtı yok dualarınıza benide alın😥
Burcu395 selencinaar bişey olmaz ilk haftalarda oluyor yerleşme o cocuga da keseyede bişey olmamıstır tabi agır kaldırmadıysan
Sinemce__ selencinaar benim de olmuştu progestan fitil progestan dex ve haftada 1 defa proluton iğne verdi Allah korusun çok zor süreç, size de geçmiş olsun
eylulmihrasmom selencinaar bu anlarda sakin kalmaya çalışın biliyorum zor, 8.haftamda kocaman yumurta kadar kan pıhtısı düşürdüm kendimi o kadar sıkmışım ki kesede baskı vardı kasılmaktan ama şükür iyiydi bu çok önemli bool bool dinlenip yatın çok geçmiş olsun 🌸
selencinaar cokgerginim teşekkür ederiz gittiğimde biraz kanama alanı olduğunu söyledi gerilcek bişey yokmuş bu vesile ile bebeğimin kalp atışını da duymuş oldum💕
Kbraa1661- Allah şifa versin. Benim de geçen hafta oldu bildiğiniz adetten bile fazla, 8+3 üm. Ama şükür bebek iyi, iğneler haplar dinleniyoruz. Hepimiz iyi olacağız inşallah, içinizi ferah tutun.
selencinaar Kbraa1661- teşekkür ederiz gittiğimde biraz kanama alanı olduğunu söyledi gerilcek bişey yokmuş bu vesile ile bebeğimin kalp atışını da duymuş oldum💕
selencinaar Burcu395 yok bişey yapmamıştım gittiğimde biraz kanama alanı olduğunu söyledi gerilcek bişey yokmuş bu vesile ile bebeğimin kalp atışını da duymuş oldum💕
meltemdrn benımde aksam ustu hafıf pembemsı bı kanamam oldu doktrunu aradım hemen bu hap verdı ama endıselendım bende yarın kontrle cagırdı gel keseye baklm bı dedı 6+1 haftalıgım normal mı sızce kotu bıse olsa doktr acıle geln derdı
Tugbavepamuguuu meltemdrn benim 5. Haftadan 7.haftaya kadar sürdü lekelelenmlerim sürekli özellikle bir hafta yattım uzandım hep dinlendim Allah’a şükür kesildi ilk başlarda olması normalmiş yerleşme kanaması ama dikkat etmekte gerekiyor ☺️
Burcu395 selencinaar dedim sana bşey olmaz kuzum rahatla bende de oldu 6 haftalıkken alttan baktırdım kalp atışı duydum suanda maşallah nazar degmesın 11 hafta olduk bıle
selencinaar eylulmihrasmom teşekkür ederiz gittiğimde biraz kanama alanı olduğunu söyledi gerilcek bişey yokmuş bu vesile ile bebeğimin kalp atışını da duymuş oldum💕
Mochi selencinaar çok geçmiş olsun bir daha olmaz inşallah 🙏 neden oldu peki öyle durup dururken mi😟 bende 6.haftadayım öncesinde 2 düşüğüm var ağrım kanamam yok ama hep bi korku içindeyim
selencinaar Mochi inanın birden oldu normalde benim kahverengi lekelenmelerim vardı progestan başlamıştık bugunde rutinimde yatıyordum ev işi zaten yapmıyorum eşim sağolsun yardımcı oluyor su şişemi doldurmaya kalktığımda birden bişey aktı böyle ama çamaşırıma gelmedi wcye gittim bakıyım derken kıpkırmızı kan oldugunu gördüm direk acile gittim daha oncesinde böyle bişey yoktu yani ilk defa kırmızı kan gördüm telaşlandım neyseki bebeğimde bi problem yokmuş