Pnrpnr_ e_dmr Doktoruma danıştım prilam dışında ne önerirsiniz diye femvit önerdi ama kullanmadim henüz
Pnrpnr_ iremasmahan06 oyy 🥺 doğuma kadar kullanmaya devam edecek misiniz yoksa bırakmayı deneyecek misiniz ?🥰 Kokular falan çok tetikliyor mu hâlâ?
Pnrpnr_ Esoo0698 ayy 🥺 umarım en kısa zamanda siz de bırakabilirsiniz. İnanın ben de aynı durumdayim bir kez içmeyince zehir oluyor o günüm 😔
Pnrpnr_ Adyokisimsiz Çok sevindim adınıza🙏 umarım o da en kısa sürede biter hiç bulantı yaşamazsınız 💕
Tinkiminki6 Pnrpnr_ duyduğum kadarıyla bağımlılık yapan bı ilaç ben 19 . Haftaya girdim icmedigim gün mutlaka midem bulanir
Pnrpnr_ Tinkiminki6 Kesinlikle bağımlılık yapıyor. Birçok kişi bırakınca bulantı sorunundan yakınıyoruz. 😔 Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız 🙏 bu zor günler geçip gider bir an önce 🙏
iremasmahan06 Pnrpnr_ doğurana kadar devam birakakmaya calistim ama bulanti cok oluyor koku hassasiyeti eskisi kadar yok
Pnrpnr_ Oglusum5357 yaa 🥺🥺🥺 benim koku hassasiyetim de devam ediyor o da çok rahatsız ediyor sizde de aynı mı durum?
Pnrpnr_ 1prensannesiiiii yaaa 🥺🥺 son haftalariniz artık bırakmayı denediniz mi peki hiç ? Yine çok bulantınız oluyor mu ? 🥰
1prensannesiiiii Pnrpnr_ bırakmayı denemeye bile korkuyorum valla canım normalde iki tane içiyordum sonlara doğru bire düşürdüm onda bile zorluyor bulanti
hilaltrkgl Pnrpnr_ bende bırakmayı denedim belki artık bılantılarım geçmiştir diye ama bütün günüm mahfoldu o yüzden bırakamıyorum 19+4 teym hala kullanıyrm
Pnrpnr_ hilaltrkgl ya ne çok varmış aynı durumu yaşayan dilerim hepimiz en kısa sürede bulantı kusma sorunundan kurtuluruz. 🥺🙏
Mrsfly Pnrpnr_ ben 13 üncü haftadayım 8 de başladım gecen hafta bıraktım çünkü mide bulantım nispeten düzeldi nadir de olsa kusuyorum haftada bir ama bende iştahsızlık sorunu var kahvaltı neyse de akşamları hiç bişey yiyesim gelmiyor ona çok işe yaramadı. Haftaya muayenede doktora soracağım şurup felan belki bişey yazar.
Pnrpnr_ Mrsfly bırakmanız bir bakıma çok iyi olmuş. Mide bulantınızın geçmesine çok sevindim ,ilerleyen haftalarda bırakmak çok zorluyor çünkü 😔 iştahsızlık bende de vardı hâlâ sulu yemek falan yemek istemiyor canım. Doktorunuza bir danışın bakalım 🙃🥰
Dudu20- Pnrpnr_ bende 23 haftalığım hâlâ kullanıyorum dün içmeyi unuttum bugün baş ağrısı mide bulantısndan çok kötü oldum bu gidişle doğuma kadar kullanırım sanırım doktoruma sordum doğuma kadar kullanabilirsin bi zararı yok dedi
Pnrpnr_ Dudu20- doğuma kadar kullanmaya devam o zaman 🥴 ara ara deneyin kendinizi inşallah geçer bir an önce 🙏
Pnrpnr_ gulsumd1 oy ya ne zor gerçekten 🥺 ben de çift içiyorum gece uyumadan. Tek e düşürebilirsem çok iyi olacak ama biraz daha zamana ihtiyacım var sanırım 🥴