Pnrpnr_ Merhaba, 16+3 günlük oldu bebeğim bugün. Prilam bağımlılık mi yaptı bilmiyorum bitince bir gün dahi içmesem istiğfar ediyorum. Siz ne kadar süre kullandınız? Nasıl bıraktınız? 🥺😔
Yazmelegi_ Pnrpnr_ 20+6 dayım henüz bırakmadım gece yatarken 2 tane içiyorum bırakmaya korkuyorum açıkçası
egesmommy Pnrpnr_ ben 23. Haftada kendiliğimden bıraktım günde iki tane içiyordum ilk önce kendimi denedim baktım midem bulanmıyor içmeyi bıraktım
Sedaknr Pnrpnr_ doğum yaptığım güne kadar içtim hatta prilam sadece 2. Trimester de işe yaradı bende diğer günler zofer içtiğim halde kustum. Yani iç doktorum bir zararı yok dedi bana.
Mother_biri Pnrpnr_ ben 4. aya kadar kullandım ama herkesin değişiyor yani kiminin 9 ay bulantı devam ediyor kiminin hiç olmuyor inşallah senin de en yakın zamanda biter 😔
Pnrpnr_ Yazmelegi_ ben de gece yatmadan iki tane içiyorum. İki gün olacaktı bugün ilacım bitmisken kendimi gözlemleyim dedim. Yok yani midem aşırı bulandı istiğfar ettim.
Pnrpnr_ Sedaknr ben de faydasını görüyorum ama kokular işin içine girince daha beter oluyorum 😔 ben de uzun süre kullanacak gibiyim nasıl bırakacağım bilmiyorum. Bir süre kendimi gözlemleyim demiştim ama icmeyince olmuyor 🥺
Pnrpnr_ Mother_biri ayy inşallah biter en kısa sürede, çok dayanılmaz oluyor bazen 😔 çok teşekkür ederim 🙏
Pnrpnr_ e_dmr Doktoruma danıştım prilam dışında ne önerirsiniz diye femvit önerdi ama kullanmadim henüz
Sedaknr e_dmr ben doğum yaptım bebeğim. Ama doğuma gittiğim gün bile sabah zofer içip gittim akşamdan prilam sabaj zofer içiyordum q
Esoo0698 Pnrpnr_ 19 haftalığım bi kere içmedim belki geçmiştir diye günüm zehir gibi geçti 🥴 bırakmaya korkuyorum valla gece 2 tane alıyorum ben
Pnrpnr_ Esoo0698 ayy 🥺 umarım en kısa zamanda siz de bırakabilirsiniz. İnanın ben de aynı durumdayim bir kez içmeyince zehir oluyor o günüm 😔
Pnrpnr_ 1prensannesiiiii yaaa 🥺🥺 son haftalariniz artık bırakmayı denediniz mi peki hiç ? Yine çok bulantınız oluyor mu ? 🥰
Pnrpnr_ Adyokisimsiz Çok sevindim adınıza🙏 umarım o da en kısa sürede biter hiç bulantı yaşamazsınız 💕