Tugbayildiz21 Elif2424 Esenler Medipol doç dr Erol arslan perinatolog 22.haftada yaptırdım. 1850 tl fiyatı. 40 dk kadar sürüyor 7 8 resim ve CD veriyor çok memnun kaldım tavsiye ederim
dlndln Elif2424 23. hafta yaptırdım Gebze yüzyıl hastanesinde memnun kalmadım 1200 lira 1 tane resim ve cd verdiler
miniyo Tugbayildiz21 Merhaba , renkli ultrason ile detaylı ultrason aynı mı oluyor internette öyle yazıyordu. Ben 18. Haftamda renkli ultrason ile gördüm ancak doktorum bebeğimin her durumunu inceledi bu detaylı oluyor galiba doğru mu
Tugbayildiz21 miniyo bilmiyorum o kısmı. Ama detaylı ultrasonda bebeğin her şeyine bakılıyor basit bir muayene gibi geçmiyor yani
Kizilciksurubu Elif2424 Evet, doktorum beni Eray Çalışkan’a yönlendirdi. Ona gideceğim önümüzdeki hafta.
Sibelbayram nurbanu-y bende aktif hastanesinde öner aydinoğluna gitmiştim geçen hafta bana renkli vermedi ultrason kağıdını zaten doktordan memnun kalmadim
nurbanu-y Kizilciksurubu bir renkli görüntüsünü veriyor bir de cd veriyor canım biz ilk defa yüzünü net bir şekilde Eray Bey’in ultrasonunda görmüştük
Kizilciksurubu nurbanu-y Süpermiş, şimdi daha çok heyecanlandım. :) Bebişin sağlıkla gelsin inşallah 😊