beyzacmvrc mercan88 ben bugün gittim canım durmuş benim bobreklerimdeki büyüme doktor da şaşırdı Normalde pek durduğu görülmez ilerler dedi. Hep soluma yattım bol su içtim faydasını gördüm tuzu da biraz kes sen
mercan88 beyzacmvrc ay sevindim senin adına insallah dediğini gibi bende de olur o günden beri soluma yatıyorum suyu zatn içiyordum çok bakalım ne olcak biraz umitlendim şuan
mercan88 beyzacmvrc yediklerine dikkat ettin mi deli gibi araştırıyorum yememeye çalışıyorum biseyler kafayı yiycem en son
beyzacmvrc mercan88 yok hiç bilmiyorum ki yemekle alakası var mı yok mu 😂 herşeyi yiyorum yani normal
mercan88 beyzacmvrc İnternete bakınca bir sürü şey cikiyo yasak olan ne bileyim korkudan yemiyorum zatn şeker var diye yemiyodum şimdi ne yiyeceğimi şaşırdım
Lur-2006 beyzacmvrc bana da Detaylı da sağ böbrekte büyüme var dedi ama sanki böyle çok olağan birşey gibi bahsetti. Zaten bir şikayetim de yok sadece çok sık idrar yolu enfeksiyonu oluyorum o kdr. Bence hamilelikte normal hamilelikten sonra normale döner. Sabredebildiğiniz kadar sabredin arkadaşlar 🥲
beyzacmvrc Lur-2006 evet evet çok normal bı durummus gebelikte genelde doğumdan sonra duzeliyomus ama benim büyümem durmuş çok şükür
Lur-2006 beyzacmvrc sevindim sizin adınıza bana da birşey demedi çok normal karşıladı sadece soluna yat dedi sağa yük binmesin dedi. Bazen böbrek büyüklüğü irsi de olabiliyormuş. Aman sorun teşkil etmesin bebişlerim sağlıklı olsun da katlanırız 🥲💕
mercan88 beyzacmvrc sorma doğru aslında ben 30 haftaya kadar kepekli ekmek yedim bobrek büyümesini araştırınca yaziyo ki kepekli yasak aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık misali ne yesem bilemedim valla 😀😀yemesem şeker cikiyo yesem bobrek büyüyor traji komik haller
beyzacmvrc mercan88 şekere dikkat et de böbrek büyümesiyle alakası yoktur bence yeme içmenin ya sanmiyorum en çok bol su içmek ve o tarafa yatmamak ile ilgili bişey bence benm öyle duzeldo
Betulaa mercan88 bende de var sıkı takip yaptık, çok ağrı ve 25 mm den fazla genişlik olmadıkça gittiğim doktorlar önermedi stendi. 36. Haftaya girdikten sonra da bu saatten sonra zaten bir müdahale olmaz 40 ın çıkınca gel bakalım küçüldü mü bakalım dediler
mercan88 Betulaa benim ki 19 mm üroloji stend lik Bi büyükluk değil bu dedi kaldı öyle bakalım ne olcak Bi ay sonra gel dedi Bi ay sonra zatn 34 haftalık olcam ne önemi varsa o saatten sonra
Betulaa mercan88 ani büyüme atağı olursa fark etmek için herhalde , doğum sonrası da kontrol yapacaklar ya son halini öğrenip ona göre anlaşılacak belki ne kadar küçüldüğü