Tugcecv Polatalemdar doğum yardım parasını nerdden alacağız diğerleri yattı direkt sadece doğum yardım yatmadi
Polatalemdar Tugcecv başvuru yaptınız mı bebeğin tcsi sizin doğum rapaorunuz ve tcnizle bulunduğunuz yerde SGK müdürlüğüne başvuru yapmanız lazımdı yaptıysanız e devletten doğum yardım yazın oradan görünüyor yatıp yatmadigi
1234567890asd Polatalemdar ezmirme ve doğum parası çalışan veya çalışmaya anneler veriliyor diye biliyorum
busrabrbr Meray29 aynen öyle 2023 için 24,000 tl civarı oluyor doğum paramız , maalesef eksik ödüyor devlet maaşın tamamını alamıyoruz 😒😒 ayrıca bizim maaşımız esas aşınmıyor tavan ücret brüt olarak hesaplanıyor
Aecer Daba yok bizim raporlarda da kesilmiyor maaşımız, mağdur etmemek adına şirketimiz böyle bir yol izliyor. Bu durumda da maaşım yatacak ben rapor parasını onlara vereceğim. Devletten alıp şirkete yani :)
busrabrbr designermoms 2023 ‘te izne çıkacağınız ve doğum yapacağınız içim 2023 brüt ücret üzerinden hesaplanacak alacağınız para , muhtemelen doğum izni gittikten sonra 16 haftalık maaş toplu yatırılıyor
busrabrbr Aecer hayır maaş alınmıyor direkt devlet izin bitimi toplu ödüyor ama bazı firmalar personeli mağdur etmemek adına sizin firmanız gibi yapıyor coookk daha güzel tabi 🥰 siz de sgk dan yatan parayı şirkete gönderiyorsunuz süreç tam da dediğiniz gibi oluyor
Polatalemdar Yessimm sigortalı olanlar alabiliyor ama özel mi bilmiyorum sgk’yı arayıp daha detaylı bilgi öğrenebilirsiniz 170′ten
mylittlebabym Panda09 evet canım sigortalı isen alırsın bende kendi şirketimizde çalışan olarak görünüyorum ilk yarısını aldım bile :)
Fahin adatuna ben de ayni soruyu soracaktim. Eger bu dogum parasi degil bence. Zaten 16 hafta ucretli izne ayrilmis olucazz
adatuna Fahin ben de ekstra para sandım 🤣🤣 zaten sigortaya çatır çatır her ay paramı yatırıyorum 4 ayda devlet sigortama yatırdığım parayı veriyor işte
Gul47 Polatalemdar bende kasımda doğum iznine çıktım daha paramı alamadım yatmamış acaba ne zaman yatirirlar
Polatalemdar Gul47 ne zaman doğum yaptınız ben ocağın 3 de yaptım Bide doğum yaptığınız hastane sizin raporunuzu kapatması lazımmış benimkini kapatmamislardi o yüzden bir iki gün geç aldım e devletten kontrol edin rapor paralarım yazın çıkıyor
Selisscee Gul47 çalıştığınız yerin mali musavirine bildirin onaylasinlar onlar onaylaması unutmuş olabilir o zaman alamazsnz
Bebeksi34 Polatalemdar hep rapor hem doğum parası mi alıcaz bu konuyla alakalı kafayı yedim muhasebeci doğuma kadar aylık şekilde rapor paranı alırsın doğumdan sonrada doğum parası dedi ama bazıları tek seferlik yüklü miktar dedi lütfen detaylı anlatabilir misin
Polatalemdar Bebeksi34 normalde hamile bayanlarin 4 ay izinleri oluyor bu 4 ay maaş alamıyor devlet onu toplu şekilde veriyor bazı iş yerlerinin insafına kalmış hem maaşını yatırıyor hemde devletten gelen parayi alabiliyorsunuz Sizin bahsettiğiniz rapor parası Zaten 4 aylık izin parası 🌹