nurtug Deryayldzz herkeste olmayabilir sen erken gebelik testini yap bence biraz bekle inşallah pozitif çıkar 🙂
Deryayldzz Amin kızlar sabah ilk idrarla daha iyi çıkar diyorlar yarın sabah yapacam bakalım artık inşallah ama hiç ümidim yok kesin yine normal bir adet geçikmesidir 🥺🥺
Efnanefnan Deryayldzz 6 gün gecikti ise erken gebelik testinde şuan bile cikmasi gerekir canmm .hangi marka test elinizdeki
elfoo Deryayldzz bebek istiyorsanız ve gecikmeleriniz varsa ki ben de gecikmeli olurum yumurtlama dönemimi takip ettim test alıp, ilk ayda hemen saptadım hamile kaldım. İstenilen gebelikte tavsiye ederim boşa umutlanmak da kötü oluyor beklerken :)
Deryayldzz Mrl-1gvn evet geçen ay da oldu bu ay ilaç aldım ama adet düzensizliği için güne güne ilaçlarımı kullandım bide folik asit aldım
Deryayldzz elfoo ikidir böyle oluyor doktor herhangi bir sorunun yok dedi yeni korunmayı bıraktık zaten yeni yeni istiyoruz ama işte iki kerede geçikip ve çıkmayınca insan kötü hissediyor ister istemez
Deryayldzz adatuna hayır yapmadım sizce sabah ilk idrarla mı daha iyi sonuç çıkar yoksa şimdi mi dayanamıyorum yapmak istiyorum ama ya iyi sonuç çıkmazsa diyorum ne yapacam bilmiyorum ellerim titriyor resmen