KayraVeAnnesi_06 yagmur50 Kilosu haftasına göre gayet iyiydi ama solunum ve tansiyon problemi vardı 9 gün kaldık , aldığımda kilosu 2.580 di Düşmüştü sonrada işte bu kadar aldı
323832 Qemer genel durumu iyi sadece tansiyonumdan kaynaklı beslenememis kan şekeri düşmüş onun tedavisini görüyor kuvezde bugün gidip emzirdim
Selisscee ceylangokce_05 bende 32 haftalikken gitmiştim 2 kiloya yakındı normal ultrason kağıdında tam gününde gösteriyordu karın çevresi fln
323832 yagmur50 evet tansiyon yuksekligi yaşadım bu yüzden erken oldu bebekte beslenememis şuan kuvezde sadece kan şekeri düşük onun tedavisini görüyor bugün gidip emzirdim genel durumu iyi solunum vs sıkıntı yok
rabiaudn Ebrualttuntas anladım canım şekerim sınırda cıktı benim ondanmış su fazlalığı diyet yapıyorm da ondan sordum allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Melekgul mercimekkoftesi1 benimde kordonun biri eksik 32+3ye 2120 gram haftasıyla uyumlu dedi acaba 32de sizin kaçtı sonradan mı gelişimi durdu
mercimekkoftesi1 Melekgul yok gelişimi en başından beri gerideydi, sürekli kontrole gidiyordum anlayamadılar en başında damar eksikliğini gelişim geriliği var diye sürekli hastanedeydim. Ama 32’de falan 1800’dü bnm
Melekgul mercimekkoftesi1 detaylı ultrason da çıktı benim damar eksikliği. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
ipekmom_ yagmur50 bizim kesin sezaryen olacağı için hemen günü verdi ☺️ sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallahhhh