yagmur50 Aleley evet evet çok şükür 2 kiloyu geçtikten sonra bile bir rahatlık geliyor kii 800 gr doğup büyüyenler var maşallah bebişlerimize sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻 🧿
ipekmom_ yagmur50 35te 2900dü biraz tombiş olucak galiba dedi 🙈 1hafta önden gidiyor hep bizimki ama bir sorun yok dedi doktorumuz çok şükür 🙏🏻 38de alırız dedi 14nisanda kavuşcaz inşallah 🥰
yagmur50 ipekmom_ iyi iyi maşallah ayy tarih belli bize bugün 13 nisanda çatı muanesi olabilir dedi daha makat geliş ben belirtmedim doğum şeklini beklemedeyiz bakalım sağlıkla gelsi bebişlerimiz inşallah 🙏🏻
melike098 yagmur50 ayni gun ve haftada 2700 gr demişti doktor zayıf olduğunu düşünüyorsan canim bol bol sut iç muz ye helva ceviz fındık baya kilo yapıyor bebeğe
yagmur50 melike098 yok aslında normal dediği için rahatım ve dediklerinizi de hiç eksik etmem 2 kiloyu geçtikten sonra gerisi ne alırsa kar bana göre 🤭🙏🏻
ipekmom_ yagmur50 bizim kesin sezaryen olacağı için hemen günü verdi ☺️ sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallahhhh
yagmur50 KayraVeAnnesi_06 doğduğu zaman düşüyormuş biraz evet bunu duymuştum küvezde falan kalmadı demi bebeğiniz erken doğmuş çünkü
KayraVeAnnesi_06 yagmur50 Kilosu haftasına göre gayet iyiydi ama solunum ve tansiyon problemi vardı 9 gün kaldık , aldığımda kilosu 2.580 di Düşmüştü sonrada işte bu kadar aldı
Selisscee ceylangokce_05 bende 32 haftalikken gitmiştim 2 kiloya yakındı normal ultrason kağıdında tam gününde gösteriyordu karın çevresi fln
323832 yagmur50 evet tansiyon yuksekligi yaşadım bu yüzden erken oldu bebekte beslenememis şuan kuvezde sadece kan şekeri düşük onun tedavisini görüyor bugün gidip emzirdim genel durumu iyi solunum vs sıkıntı yok