SaHil_Hayat Düşünen olursa tavsiye ederim ☺ ben çok Memnun kaldım mağazadan almıştım 219 TL ye hemen koydum çantaya ♥️♥️
Balbebek012 CayGetireyimMi tavsiye ederim dan telleri batmıyor beli lastikli giydim çok rahat düğmeleri de rahat açılıyor bir de şık ben çok beğendim 🎈
CayGetireyimMi Balbebek012 ben de Bi tane böyle şık istiyorum çok iyi oldu hep normal almıştım ama böylesi daha guzel tesewkkurler paylaşım icin👍🙃
Balbebek012 Busra-01 normalde ş giyiyorum ama bilerek büyük aldım 5 aylık hamileyim normal oldu hamile pijamasını olmadığı için bir iki beden büyük almak da fayda var
Mrvctn Balbebek012 bende aldım bundan xL aldım ama s gibi :( Doğumdan sonra giyerim diye iade etmedim kalıpları dar geldi
Balbebek012 Mrvctn ben az kilo aldım kilo alınca belirli vücuduma dağılıyır dengeli kilo alıyorum bir de benim hamilelik de pek göbeğim de çıkmıyor o yüzden bana iyi oldu ya 👍
Mrvctn Balbebek012 bende 30.haftadayım 4 kilo aldım ama göbeğim az olmasına rağmen aşırı sıktı:( belki de benim aldığımda var bi problem ama yorumlara baktım çoğu dar demiş
Nesnes28 Mucize18 merhaba ben bu modelin siyah beyaz olanını aldım haydigiy diye bir siteden 165₺ fiyatı. Fiyatta fark olunca yazmak istedim 🤭