Kiraz53 Sila66 ben burda Bi camasircidan aldım öyle sahtekarlari trende koymazlar canım rahat ol yani
Balbebek012 Mucize18 almadıysan doğum için alacaksan almanı tavsiye etmem doğum sonrası giymeye önü düğmeli yakalı pijamalar veya çıtçıtlı olanlar daha uygun oluyır ben ilk bebeğim de tecrübe ettim emzirmek açısındsn söyledim yoksa bu takımda gayet güzelmiş
Nesnes28 Mucize18 merhaba ben bu modelin siyah beyaz olanını aldım haydigiy diye bir siteden 165₺ fiyatı. Fiyatta fark olunca yazmak istedim 🤭
Mucize18 Balbebek012 ben düğme fobim var sevemiyorum o tarzları 😊 emzirme konsuuna gelince sanki herzman düğmeli mi giyiliyor diye düşünüyorum o yüzden sıfır yaka pijama almayı bile dusunuyordun😂
Balbebek012 Mucize18 haklısın ama emzirme döneminde kullanşılı olmuoyor inan ki ya komple aşağıdan kaldıracaksın ya da yukarı dan çekeceksin bu sefer sürebilir de 🤷♀️
Mucize18 Balbebek012 biliyorum canim daha öncede doğum yaptım aynısını yaşadım o yüzden sorun etmiyorum ben 😂😊
Mrvctn Balbebek012 bende aldım bundan xL aldım ama s gibi :( Doğumdan sonra giyerim diye iade etmedim kalıpları dar geldi
Balbebek012 CayGetireyimMi tavsiye ederim dan telleri batmıyor beli lastikli giydim çok rahat düğmeleri de rahat açılıyor bir de şık ben çok beğendim 🎈