Mihrimahvuslat Gul12345 Akıntı falan yok birkaç gün önce vardı şuanda da çok hafif akıntım var yumurtlama mi bilmiyorum yarın pik mi olur silikleşmeye mi başlar hiç emin değilim 😑
Gul12345 Mihrimahvuslat sen cnm biraz stres yapma Allahını izniyle bence kacirmayacaksin Şuan kacinci gündesin nezmn adet tarihin
Muru Mihrimahvuslat bence her çift çizgiyi değerlendirin çünkü ortalama 48 saat içinde yumurtlama gerçekleşiyor
Mihrimahvuslat Muru Asıl sorun şu dün değerlendirdiğim için bekle diyorlar sperm kalitesi düşmesin diye ama ben çok kararsızım deneyip denememek arasında gidip geliyorum 😑
Mihrimahvuslat MelodyFairy Eşim dedi hatta bak yarın belki daha iyi çıkar dinlemedim her ihtimale karşı deneyeyim dedim 😑
Mihrimahvuslat adatuna Kimisi pik olmadan da deneyin diyor kimi de bekleyin diyor valla iyice kafam karıştı 😫 kasıklarım da ağrı var bide hafif akıntım da var 😬
Mihrimahvuslat MelodyFairy Bugün düne göre daha net keşke eşimi dinleseydim 2 gün boşlukla şansım çok daha fazla olurdu 😑
Mihrimahvuslat MelodyFairy Bugün denesem yarın yumurtlamayı görsem şansım daha az olur demi kalitesi düşüyor ya üst üste olunca
Gul12345 Mihrimahvuslat var canm sen yarın kesin değerlendir bak Bi kaç yerde okudum iliskiden 1-2saat once eşine sade Türk kahvesi icir Sperm konusunda tedirginsin ya
Mihrimahvuslat Gul12345 ben işimi şansa bırakmayıp bugün değerlendircem yarın kaçıririm belki güvenim kalmadı teste
Gul12345 Mihrimahvuslat benmde asla güvenim kalmadı hele sun kızın o testlerden guzu gülmedi Sen bilirsin canm o zaman kahveyi dene ama kesin
minikmucizeemaak Mihrimahvuslat dün zaten değerlendirdin sperm kalitesini düşürme bugünü boş geç bu kadar stres yapma o seni çok etkiliyor gözünü seveyim şu stresi biraz bırak