Sibel_gedik Mihrimahvuslat ay hadi inşallah tutar cnm o zmn , rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı evlat versin . Birbirimize dua edelim 🙏🏼🤲💕🌸
uzlet Sibel_gedik canım çatlama olması için yenileceğinden kesin eminim ama bir gebenin Günlüğü Ebru abla var ya o bir video paylaşmıştı bir ara Neyi ne zaman tüketeceğinizi bilin diye yanlış şeyi yanlış zamanlarda yemeyin falan diyordu Oradan biliyorum ben de yine de iyice bir bakmak lazım O yüzden ben yumurtlama uzun sürdüğünde yiyorum havucu Tabii Normal şartlarda Yenilir de ama fazla yemek muhakkak etki eder bnce
Sibel_gedik uzlet yok zaten 1 tane yemiştim ama bu ara kuru incir, ceviz , muz ne varsa yedim 😁 inşallah etki eder birşeyler yada yanlış mı yaptım bakalım göreceğiz 💕🙏🏼
Sibel_gedik Z-ynp48 28 günde bir oluyorum cnm. Ama 10 cu gün de bu kdr koyu oluyormu testler normal de ?
Z-ynp48 Sibel_gedik Sibel_gedik muhtemelen yumurtlama 14.günde oluyor canım senin, yumurtlama öncesi başlar koyulaşma yumurtlama günü de pik yapar. Sen yumurtlama öncesi 4-5 günü ve yumurtlama sonrası 2 günü falan mutlaka değerlendir canım
Varligibirdertyokluguyara Benim de solgunken başladık :) yani bugün yarın ve öbürgünü üst üste üç gün değerlendir . Ovülasyon testi ile hamile kaldım bu ay . Ve her gün yarım avakado yedim . Eşime sabah ve gece yatarken keçi boynuzu kaynatıp içirdim . 4 yıldır ilk kez oldu .
Mihrimahvuslat Varligibirdertyokluguyara Dünü değerlendirdik ama buna yakın koyuluktaydı 😑 off kafam iyice karıştı 😫
uzlet Mihrimahvuslat Yok canım sanmıyorum ama keşke adet biter bitmez başlasaydım teste şu an Bir şüpheye düştüm acaba yumurtlama oldu mu diye Allah’tan dünü değerlendirmiştim en erken adetten 5-6 gün sonra yumurtlama görüyordum ben o da en erken yani bu sefer adetten 2 gün sonra başladım teste yani Adetten hemen sonra yumurtlama olacağını zannetmiyorum Dün biraz belirgindi dur foto atayım
Mihrimahvuslat uzlet Bak benim korktuğum da bu işte benim testim gibi üstteki sonraki çatlama olmuş birden böyle olup şansımı kaçırmaktan korkuyorum 😑
uzlet Mihrimahvuslat canım ama yumurtlama değil ben yumurtlama görünce tam pik görüyorum bu testlerde ve ben bu kadar erken yumurtlama görmem ama silikleşmeye başladıktan sonra yumurtlamayı pik gören birçok insan var burada Ben çok gördüm takılma Yani sen ona
Sibel_gedik Mihrimahvuslat Z-ynp48 Mihrimahvuslat @uzlet pik gördüm herhal de kızlar bu akşam değerlendirdim. bu çizgi kaç gün daha sürer sizce ? Bugün boş mu geçmeli akşam bir kere oldu🤗🌸💕
Esraesra08 Mihrimahvuslat 30 martta yaptığın test benim testimle aynı bu şekilde hafif soluktu ve hamileyim bence sende hamilesin😉
Mihrimahvuslat Esraesra08 Kız ovulasyon testi bu keşke hamile olsaydım ama maalesef hamile değilim 🥹 hem nasıl oluyor o şekilde kız daha yumurtlama görmedim doğru düzgün 😬
Mihrimahvuslat Gul12345 Akıntı falan yok birkaç gün önce vardı şuanda da çok hafif akıntım var yumurtlama mi bilmiyorum yarın pik mi olur silikleşmeye mi başlar hiç emin değilim 😑
Ozgerkan Mihrimahvuslat bende ovulasyondan öğrenmiştim adetim gecikince 2.günü yaptım ikiside netti 3. Günü kan verdiğimde pozitif olduğunu öğrendik
Mihrimahvuslat adatuna Kimisi pik olmadan da deneyin diyor kimi de bekleyin diyor valla iyice kafam karıştı 😫 kasıklarım da ağrı var bide hafif akıntım da var 😬