Htcsnmz03 Sedavedoga pentiden bak canım ben ordan aldım kısa kollu düğmeli normalde s alıyordum m aldım oldu
Sedavedoga Htcsnmz03 Penti oturduğum yerde outleti var aklımda ama bir türlü çıkamadım işten dolayı inşallah ordan çok umutluyum zaten umarım bulurum sağol canım 💜🌸
Sedavedoga Bircandeniz ayy zaten Haziran da gözüküyor doğum bende sıcakta hemen pişerim o yüzden ince tiril tiril en güzeli valla yoksa herkes bişey diyor
Sedavedoga Zumzugukodummuzzingillatirim ever mavili olan gerçekten güzelmiş bakıyım o markaya belki başka modeller vardır sağol canım 😇
Sedavedoga miniyo lcw de sürekli geziyorum biraz bedeni büyük olsun diye bakıyorum hep küçük beden kalmış oluyor yeni modellerin peşindeyim artık 😊
Sedavedoga Balbebek012 evet tatlıymış bende koyu renk almak istiyorum ama herkes bir tuhaf bakıyor 😂 illa böyle şeker kız olmak lazım
Balbebek012 Sedavedoga ben ilk gebelikte açık renklerle rahat edemedim pudra ve beyaz renk almıştım dantelli süslü püslü bu uygulamada bir anne buna b3nzer almış nette gördüm beğenince aldım valla🤭🤣🤣
Zumzugukodummuzzingillatirim Sedavedoga normal bedeninden 1 beden büyük al eğer kilo çok almadıysan. Ben aşiri kilo verdiğim için satıcıyla konuştum onlar yardımcı oldu.
Sedavedoga Zumzugukodummuzzingillatirim yok bende henüz 1 kilo aldım zaten sonrasında çok fazla almam heralde diye düşünüyorum
Sedavedoga Sila66 alacak bişey kalmadı şimdi kendime güzel bişey arıyorum ya ben onu bulamam benim kötü şansım bu çünkü hep böyle oluyor 😂
Sedavedoga Balbebek012 ben normalde de koyu renk çok seviyorum lacivert veya siyah düşünüyorum zaten kesin bende öyle alıcam 😂
echeveria Ben de arıyorum. Lcw pijamaları çok güzel. Fotoğraftaki rengi ile ürün rengi aynı olmuyor. Fotoğraf rengi ile o kadar oynamasalar keşke
Sedavedoga echeveria evet bazen bende çok istediğim ürün olunca mağazda var mı diye kontrol ediyorum gidip bakıyorum doğru söylüyorsunuz oynama oluyor
Zumzugukodummuzzingillatirim btllsk ben pembeyi aşiri rahat bulsamda biraz ince olması hoş olmadı. Süt inen menemen sütyen takmak zorunda kalmıştım 😁🤭