Adapte34 @mucizemm_00 @Nermin01 @Melekk12 @esmerella37 @3kuzuAnnesiyim @Rabiagulcin herkes erkek dedi bugün özelde doktor yaptığı tahminde %80 kız dedi
mucizemm_00 Adapte34 anladım canım hayırlısı olsun ama erkeğe benziyordu benimde ultrason görüntüsü öyleydi erkek dedi ikimizin aynıydı yani hem bide keseden tahmin yapmıştım ama hayırlısı ya belki yanılmıştir da
Denizzz54 Adapte34 ben kıza benzettim baya kafa yapısı top gibi yuvarlar , erkeğinki daha eğimli duruyor 😊 rabbim kalbine göre versin 🙏
Kahveseverr Tiiffany ayy inşallh canım ya çok. Mutlu ettin beni oğlum var kız istiyorum sağlıklı sıhhatli inşallah belli olunca yazacak hemen
Bervn Tiiffany  Ya rica etsem bana da yorum yapar mısınız lütfen :)
Dudu1988 Erkek dien doktor cikinnti görür zaten kiz diende zaten dumduzdur orası kiz der direk nesini karistyrlr yada nesini görmüyorlar bende anlamiyrm
ecemekmekciaydin mucizemm_00 aa gerçekten mii diğer arkadaşta erkek yazmis doktor kiz gibi dedi bakalim ne cikcak yazarim yine buraya :)
ecemekmekciaydin mucizemm_00 yarın yine kontrole gidicem 13 haftalik oluyor bakalim gösterirse söyler belki 😍😍 bilmiyorum ki acaba en net ne zaman belli olur ilk gebeligimde 16. Haftada kiz demislerdi
mucizemm_00 ecemekmekciaydin anladım canım hayırlısı olsun inşallah 😘valla kişiden kişiye değişebiliyormus canım mesela kimisi 11 .haftada kimisi de12.haftada belli oluyor ama en net 15-16🤗🌸
ecemekmekciaydin mucizemm_00 amiin hayirlisi olsun insallah sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil 🥰😘