Berrin- minikmucizeemaak olmaz dediğin yerde nasılda rabbim olduruyor elhamdülillah bunada bin şükür tekrar gözünüz aydın🥰🥰
minikmucizeemaak Berrin- Elhamdulillah❤️ Çok şükür Tek duam sağlıklı olup sağlıkla ilerlemesi sağlıkla kavuşmak bana da dua edin olur mu❤️
PrensinibekleyenAnnee minikmucizeemaak Tekrar kan verdiniz mi sizin için çok çok sevindim ilk yorumunuzu görünce insalalh yükseleri demiştim
Berrin- minikmucizeemaak elbette ederim bu sureçte hep pozitif düşünün ve stresten uzakdurun kendinizş ve bebeğinizi düşünün Allah’ın izniyle hiç bişey olmax🤲
minikmucizeemaak PrensinibekleyenAnnee Yok doktorlar 2 günde 1 takip ettiği için yarın sabah vereceğim inşAllah canım
Umutanne27 Kızlar bende pcos olduğunu öğrendim yarın adetimin 3 günü kan vericem değerlere bakacak çok ilerlememiş ama çatlama iğnesi falan dedi çatlama iğnesi nedir yumurta ne kadar sürede büyüyor lütfen yardım edin🥺
minikmucizeemaak Umutanne27 Ben tam detaylı bilmiyorum yaşamadım öncelikle geçmiş olsun kafanı rahatlar en önemlisi ❤️ Asetinin 3. Günü bi ilaca başlıyorlar kontrolle yumurtanın büyüklüğüne bakıyorlar ve iğne veriyorlar vuruyorsun sonra ilişkiye giriyorsun yumurtanın çatlamasını sağlıyor diye biliyorum