minikmucizeemaak Oznur_ece65 İnşAllah öyledir nasıl bir mucize olur nasıl bir güzellik olur anlatamam ❤️🥹🤲🏻
Oznur_ece65 minikmucizeemaak Dua edicem sana çünkü çok görüyorum inşallah tutar rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah 🤲🤲♥️
Gecem27 minikmucizeemaak Testi hemen yaptığın da silik çıktı ise var ama 10 dakka sonra yaptık tan sonra ikinci çıkarsa yok
minikmucizeemaak Gecem27 kan verdim ben negatif malesef 1.20 regliye 7 gün varken böyle çıktı ama testte hemen çıktı
Arzuc01 minikmucizeemaak neden böyle diyorsun canım benim ilk hamileliğim tedaviyle oldu ve 5. Ayımda ölü doğum yaptım üzerinden 8 ay geçti hiç hamile kalamadım şimdi tekrar tedaviye başladım pazartesi günü yumurtalara bakmaya gidicem allahtan ümit kesilmez inşallah bizimde olur sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip olur ❤️
minikmucizeemaak Berrin- Hangi mesaj canım, evet çok şükür pozitif çıktı bugün yine idrar testi yeniledim evde Umarım yarın ki kan testimde de 2 katına çıkar dağlıkla:)
Berrin- minikmucizeemaak banada umutsuzca negatif demiştiniz ilk testinizede bakmıştım silik görüyordum üzülmenize üzüldüm şimdi pozitif çok mutlu oldum ❤️😍😍
minikmucizeemaak Berrin- Evet bende silik çizgiyi görünce çok umutlandım gittim negatif çıkınca çok üzülmüştüm ama çok dua ettim arkadaşlar da öyle, ben bittim dedim Rabbim yettim dedi çok şükür❤️🤲🏻
Berrin- minikmucizeemaak olmaz dediğin yerde nasılda rabbim olduruyor elhamdülillah bunada bin şükür tekrar gözünüz aydın🥰🥰