minikmucizeemaak Kozlar görüyor musunuz ? 21 di yumurtlama çatlamak üzere demişti elim ayağım titriyor
Mihrimahvuslat minikmucizeemaak Yaaaaaa 🥹🥹 ben biliyordum güzel haberler alacağını 🥺 hayırlı olsun canım benim inşallah sağ salim kucağına da alırsın ❤️
minikmucizeemaak Mihrimahvuslat Ya bilmiyorum test mi bozuk güvenmiyorum ay kafam allak bullak kan vermeye gideyim mi sence
Mihrimahvuslat minikmucizeemaak Ovulasyonunda sıkıntıydı bence kan ver için rahatlasın yada başka test al daha net olsun 🥹
Gecem27 minikmucizeemaak Testi hemen yaptığın da silik çıktı ise var ama 10 dakka sonra yaptık tan sonra ikinci çıkarsa yok
myangelson minikmucizeemaak yeni damlatıp çekmişsin var gibi ama gerçekten ben normalde göremiyorum silik çizgileri ama seninkini gördüm 😅 şimdi tekrar çekip atsana bı
Mihrimahvuslat minikmucizeemaak Kötüyü düşünme sana hep dediğim gibi dua et inşallah güzel haberler alırsın🥹 diğer hamilelik testini de yapsana bakalım çıkacak mı 🙈
myangelson minikmucizeemaak bı kan ver en iyisi kesinlessin canım ilk idrar olsa daha iyi olurdu tabi
Sulettopal Benimde ayni oldu adetime 3 gun kala bu seklde cikmisti adet gunum bir gun gecikince kan verdm ve hamile oldgmu ogrendm daha yeni oldgu icin bu seklde gorunuyor insallh hayirlisiula seninkide boyledir
minikmucizeemaak Mihrimahvuslat Ay onu harcamayayım kız Şuan idrar da yok gidip direk kan vereyim diyorum özelde
1Cansu1 Ben de bebeğimi böyle öğrenmiştim şimdi 37+3 olduk Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah erken olduğu için silik çıkıyor böyle
Mihrimahvuslat minikmucizeemaak Bilemedim ya daha adet dönemine 8 gün var kanda hemen çıkar mı bilmiyorum internette okudum adet gününden önce sıkışıkken test yapınca daha iyi sonuç alınıyor diye okudum ne kadar doğru bilemedim 😬 bence sen beni dinle git erken gebelik testi al