ebr-89 etkafa 5 gram fark var 400 ile takılmayın lütfen köyde yaşamıyorsak bile elinizden geldiği kadar paketli şeyleri tüketmeyin. Bırakın bebeğiniz sağlıklı olsun önemli olan o
alya00 etkafa canım deli gibi nesquik istiyor ama paketli şeyler yememeye çalışıyorum. Sade kefir , yumurta,kaşar,ceviz yiyin. Özellikle kaşar kilo aldırmaya birebir
Sevval0308 etkafa yok cnm hiç takılma benimde öyleydi o haftalar şuan 25 haftaligiz elhamdülillah geçen hafta kontrolde 700 u geçmişti çok şükür Rabbime
Ebrulianne06 etkafa 21+3 330 gr canim doktor buyume geriligi diyerek perinatolojiye yonlendirdi 2 hafta geride gorunuyo suan 😞
123esr_ etkafa kilosu gayet iyi haftaya göre canım ayrıca bende süt içemediğim için nesguik çikolatalı süt veya süte çikolata katıp içmeye calısıyorum her sabah kahvaltıda yumurta tüketmeye çalış kaşar ceviz muz bunlarda etki ediyor diye duydum bebek kilosuna :)
etkafa Ebrulianne06 bende bu gün 21+4 haftalığım haftaya çarşamba detaylımız var bu bir haftada ne kadar kilo alacak takip edicem 😏bugün 395 gr çıktı işte ❤️İnşallh bi sıkıntı olmaz arkadaşlar bir sürü tavsiyede bulunmuşlar bizde onları uygulayalım hayırlısıyla iyi olur bebişlerimz 💕💕🤲🏻
1asel-duru Bende top gibi olan neguikin kilo aldirdigini duydum yemeye başladım ama tadını pek sevemedim isteyerek yiyemiyorum toz almayı düşünüyorum 21 haftalıkken 420 gramdi şimdi 22+6 haftalık iki hafta sonra kontrol var merak ediyorum
ensensr23 Bazen ne yerseniz yiyin kilo almayınca almıyorlar. Ben hiç şunu yiyim bunu yiyim bebeğim kilo alsın diye düşünmedim canm neyi istediyse onu yedim. Bebeğim haftasına göre önde..
etkafa ensensr23 ne güzel yaa maşallah darısı başımıza inşallh canım benim kafaya taktıkça daha kötü oluyor 😏
Melekler12 etkafa bu arada Allah kısmet ederse pasamin adı Harun olacak 😅🤗 muz ceviz ıspanak balık bunları çok tuket canım
etkafa Melekler12 Tamm canım bol bol yiycm bu söylediklerinizi ❤️Benim de eşimin adı Harun oğluşumzun adı da Kaan olucak inşallh💙💙😍😍