Damla1903 bu testler anneleri üzmekten başak bişi değil diye düşünüyorum benimde riskli çıktı hemde biraz yüksek riskli banada ya amniyosentez yada nifty testi yaptır dediler ikisinide istemedim sonuç olarak aldırmak iatemiyorum 20+4 de detaylıya girdim çok şükür dawn dendrom belirtisi çıkmadı ama bebeğe giden damarlarım inceymiş coraspin başladık doktor bundan dolayı riak çıkmış olabilir dedi periyatologdu doktor bezmialemde prof banu dane. Kendime günleri zehir etmedim ilk bir hafta çok üzüldüm ağladım sürekli rüyalar gördüm uykularım kaçtı ama sonra kendimi tamamen Allaha yönelttim namazlarıma dikkat ediyorum hatim yapıyorım yani artık herşey Allahtan ben ona güvendim ona da inanıyorum banada öyle evlat layık gördüysede onda da vardır bir hayır ve başımla gözümle de kabulüm. Uzun oldu biraz 🙈 ama sakın üzülme burda o kadar çok kişi var ki aynı bizim gibi olan hepsinde bebişlerini sağlıklıca kucağına almışlar üzüldükleriyle kalmışlar o yüzden hiç ne üzül nede bebeği üz sonuçta onalr bizim üzüntümüzü hissediyorlar 😊 ve en önemlisi aldırmayı düşünmüyosan ne amniyosentez nede nifty testini yaptırma bence bi detaylı ultrason zmanını bekle derim. Allah gönlünü frrahlatsın inşallah dualarımdasın kardeşim sende bundan sonra 🤲🏻