B_Senbulut Bathy21 bizde özellikle Türkçe olmasını istedik hikayesinden de etkilendik Tomris hatunun. 23 haftalık temmuz sonu doğum görünüyor. Sizin doğuma ne kadar var?
Bathy21 B_Senbulut 15 haftalık şuan eylül ortası 40. hafta ama ben zannetmiyorum ağustos sonu eylül başı gelir. 😁
Happymomleyla ikiprensannesi__ oyyy maşallah Allah nazarlardan saklasın analı babalı büyütsün inşallah 🥹🙏
ikiprensannesi__ Ebrubtl yedim de girdim ama doktordan kaynaklı ya hicbirsey goremiyorum dedi bir gün sonra özele gittim o söyledi cinsiyeti erkek 💙
_zelis01 Mrb arkadaşlar sizce melek yüsra mi yoksa melek Hüma mı ikisinin arasında kaldım sizin düşünceniz nedir yardımcı olurmusunuz
[silindi] _zelis01 bence melek hüma 💕 hüma yigenimin adı ben söylemiştim düşünürseniz diye efsa hüma koydular 🥰
Yesimtugba Eslem koyacaktım, anlamı Arapçada erkek anlamına geliyormuş 😢 değiştirirdik bizde Yüsra veya Öykü koyacağız❤️
Mervisck B_Senbulut bizede herkes karşı çıkıyordu simdi herkes alıştı yapacak birşey yok alışmak zorundalar zaten son zamanlar da çok koyulmaya başladı zamanla yaygınlaştikca insanlar alışacak :)
_zelis01 bademli_puding ben melek yüsra veya melek Hüma koymayi düşünüyorum cinsiyet belli degil ama içime kiz doğuyor sizfw hangisi daha uyumli güzel