anapanda12 bademli_puding ilk bebeğim Ubeydullah tı (Allah’ın küçük kulu demek) vefat etti yaşamıyor 2 bebeğimin adı Ahmet Selim 3.5 yaşında 3. Bebeğim geliyor Mihrimah yüsra düşünüyorum nasip olursa inşallah koyacağım kimlikte tek isim olacak tabii
Bendenizanne Mervvvever bir anlamı olmuş oluyor. Mantıksız olan tartışmalara tahammülüm yok hanımefendi bilmiyorsanız diye söyledim gerisi size kalmış
[silindi] n1saa çok mu yakın size ela isminde ki kişi baya uyumlu hoş oldu Zeliha uzun bi isim Ela yanına çok yakıştı 🥰 yada Zeliha Lina
FUNDA-ARIKAN Reyyan 🌸 oruç tutanların gideceği cennet canım kızım oruç tutturmadı bana bu sene anlamlı olsun istedim 🤗
n1saa [silindi] Ya aslinda koymayi pek gönlüm el vermiyo Zrliha ismini esim cok istedigi icin bi sans vereyim dedim o isme ve evet Ela halamin kizinin ismi Zrliha ela😬 nyse cinsiyeti ögrendikten snra bi kavga cikarir vazgectim derim bn🤣🤣🤣🤣🤣
B_Senbulut Mervisck sağlıkla büyüsün inşallah 🤍 Tomrisler çoğalıyor duyduğuma seviniyorum. Etrafımdan hep değişik isim diye tepki aldığım için görmek sevindirdi :)
Mervisck B_Senbulut bizede herkes karşı çıkıyordu simdi herkes alıştı yapacak birşey yok alışmak zorundalar zaten son zamanlar da çok koyulmaya başladı zamanla yaygınlaştikca insanlar alışacak :)